fbq
tvKauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Eric pyytää Carteria sijaistamaan häntä petipuuhissa
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Eric pyytää Carteria sijaistamaan häntä petipuuhissa

Paris antaa Zendelle parannusehdotuksia tämän muotiluomuksista. Työn ohessa hän ylistää Finnegania niin vuolaasti, että Zenden epäilykset heräävät. Aluksi Zende suhtautuu huumorilla Parisin ylistykseen, mutta pikkuhiljaa hänen ilmeensä vakavoituu.

Forresterit kuulevat Sheilan sairauskohtauksesta, mutta huolestuvat Sheilan sijaan Finneganista, joka on alkanut kutsua Sheilaa äidikseen. Häkeltynyt Steffy ryntää sairaalaan vakuuttamaan Finneganille, että Sheilan pyörtyminen on pelkkää teatteria, ja että tämän pitäisi välittömästi lähteä sairaalasta. Finnegan ei kuitenkaan halua hylätä äitiään. Steffy jää kahden heräävän Sheilan kanssa, joka paljastaa Steffylle saaneensa hellän tekstiviestin pojaltaan.

Forresterit kerääntyvät keksimään strategiaa Sheilan pään menoksi, mutta se saattaa olla jo myöhäistä. Sheila on vakuuttunut, että Finnegan haluaa pitää hänet lähellään. Paris todistaa Finnille, että pysyy tämän tukena tuli mitä tuli. He halailevat sairaalan käytävällä samalla, kun Steffy raivoaa Sheilalle.

Erektiohäiriöstä kärsivä Eric on päättänyt tyytyä seksittömään elämään. Hän ei halua samaa kohtaloa Quinnille, joten romanttisen illan päätteeksi hän kutsuu Carterin paikalle viimeistelemään illan makkarin puolella. Paritettavat osapuolet järkyttyvät Ericin ehdotuksesta.

Donna muistelee lämmöllä hänen ja Ericin hunajaisia hetkiä. Brooke ja Katie yllyttävät häntä lähestymään Ericiä, sillä he kaikki ovat sitä mieltä, ettei Quinn ja Eric sovi yhteen.

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe klo 16.30.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
05.01.2022 16:23 | Teksti: Matti Tuomela I Kuva: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa