fbq
tvKauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Bill päätyy kaltereiden taakse
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Bill päätyy kaltereiden taakse

Liam on valmis tunnustamaan tekonsa etsivä Bakerille, mutta poliisiasemalle tullut Bill haluaa vielä puhua pojalleen rauhassa. Bill on helpottunut, kun Liam sanoo suostuvansa lähtemään pois asemalta. Liam sanoo tapaavansa Billin toimistolla. Tämä on kuitenkin harhautus, jolla Liam pääsee isästään eroon. Sillä välin kun Bill odottaa poikaansa, Liam tunnustaa rikoksensa Bakerille. Hän toimii oikein, mutta Baker ei usko Vinnyn yliajoa vahingoksi. Liam vangitaan, ja Hope lähtee kertomaan uutista Billille. Bill raivostuu ja haukkuu Hopen, mutta tämä syyttää Billiä miehensä tilanteesta. 

Baker kuulustelee Liamia auton ja todistusaineiston hävittämisestä. Baker ei usko, että hän toimi asiassa yksin. Liam suuttuu vihjailusta. Bill saapuu taas poliisiasemalle räyhäämään. Hän ei suostu nielemään ajatusta, että Liam viettäisi yönsä sellissä, joten hän ottaa syyn yliajosta niskoilleen. Justin yrittää selvittää tilannetta ja saada heidät molemmat vapaaksi. 

Finn ja Steffy ovat iloisia saatuaan tietää vauvansa sukupuolen. He haluavat jakaa uutisen poikalapsesta suvulleen. Brooke ja Ridge suunnittelevat illallista lapsilleen. He iloitsevat, että Hope ja Liam ovat saaneet viimein toisensa ja Steffynkin asiat ovat hyvin. Ilonpito ei jatku kauan, sillä Hope tuo mukanaan huonoja uutisia.

Hope kertoo Liamin tilanteesta äidilleen, ja Brooke on syvästi järkyttynyt. Hope syyttää Billiä asian salailusta, mutta Brooken on vaikea uskoa, että edes Bill jättäisi onnettomuuden uhria tienvarteen.

Kauniit ja rohkeat MTV3 MA–PE 16.30

30.09.2021 14:14 | Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa