fbq
tvKatso video: Uudet sinkut Eeli ja Niina saapuivat jo sekoittamaan Love Islandin lemmenpeliä
Katso video: Uudet sinkut Eeli ja Niina saapuivat jo sekoittamaan Love Islandin lemmenpeliä

Tuskin on koronan viivästyttämä uusi kausi Love Island Suomesta saatu käyntiin, kun villaan on jo ensimmäisen vuorokauden aikana astellut kaksi uutta sinkkua tilannetta mutkistamaan.

Lemmenpelin uudet sinkut ovat tamperelainen Eeli, 25, ja helsinkiläinen Niina, 26. Niina asteli villaan jo ensimmäisenä iltana kesken tutustumisbileiden, ja seuraavana aamuna ohjelman juontaja Veronica Verho esitteli muulle porukalle raamikkaan Eelin.

Niina

26-vuotias Niina on näyttävä kaunotar, joka on tuttu Miss Helsinki-finaalista parin vuoden takaa. Kisaan osallistumista hän kuvaa yhdeksi tärkeimmistä päätöksistä elämässään. Niina on viihtynyt sinkkuna jo viitisen vuotta. Yksi syy siihen saattaa olla, että hänelle ei riitä mikään helppo ja pinnallinen, vaan upean kuoren alla elää pohdiskeleva ja syvällinen nainen. Niinan miesmakuun osuvat rennot, tatuoidut pellavapäät.

Eeli

Tamperelaisen Eelin, 25, ulkonäkö tuo mieleen vanhojen Suomi-filmien salskeat sankarit. Hän ei kuitenkaan ole mikään jäyhä köriläs, vaan supersosiaalinen puhekone, joka jaksaa puuhata aktiivisesti esimerkiksi opinahjonsa kauppakorkeakoulun ainejärjestössä. Jotta joka äidin unelmavävyn kuva olisi täydellinen, Eeli on totta kai harrastanut myös tosissaan keihäänheittoa ja ollut sen tiimoilta urheilijastipendillä Yhdysvalloissa. Hän etsii aitoa, positiivista ja heittäytyvää naista, joka saa olla myös kaunis ja viihtyä salilla.

 

Tällä hetkellä Love Island Suomen parit muodostavat  Muhamed ja Rosa, Markus ja Oona, Kimi ja Melinda, Tatu ja Krete sekä Tobias ja Emilia. Illalla tilanne kuitenkin muuttuu, kun Niina ja Eeli valitsevat itselleen parit. He eivät kuitenkaan saa valita saman alkuperäisen parin puoliskoja, vaan heidän on rikottava kaksi paria.

Uusi Love Island Suomi -kausi kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20.00 ja  Avalla klo 21.00. 

24.08.2021 08:16 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari & MTV

Seuraa meitä somessa