fbq
tvKaribia kutsuu: Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat!
Karibia kutsuu: Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat!

Korona toi Selviytyjät Suomen kuvaukset viime syksynä lähialueille eli Ruotsiin Haaparannan saaristoon. Koleassa kelissä käytävä kilpailu jatkuu yhä kiivaana Nelosella, mutta uutta, viidettä kautta on jo lähdetty kuvaamaan lämpimämmille leveysasteille Karibialle.

Mukana missejä ja reality-tähtiä

Mukaan suureen karibialaiseen Selviytyjät-seikkailuun on lupautunut 16 julkisuudesta tuttua henkilöä. Mukana ovat: muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomi 2020 -voittaja ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Selviytyjät Suomen uutta kautta juontaa Karibialla Juuso Mäkilähde.

Merirosvoistaan kuululla, tarunhohtoisella Karibialla kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri. Aurinko paistaa täydeltä terältä, ja kirkkaaseen meriveteen on mukava pulahtaa, mutta luonto on näilläkin leveysasteilla arvaamaton. Saarella on syytä varoa tuhatjalkaisia, hämähäkkejä ja käärmeitä, mutta suurin uhka ovat rajut sääilmiöt, jotka voivat pahimmillaan kasvaa hurrikaanin mittoihin.

Selviytyjät Suomen viidennen kauden kuvaukset ovat alkaneet huhtikuun puolessavälissä Dominikaanisessa tasavallassa. Uutta kautta juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde. Selviytymiskisa kestää 36 päivää, ja voittajalle on luvassa 30 000 euron palkinto. Nelosella uusi kausi nähdään  alustavan tiedon mukaan ensi syksynä. 

 

Seuraa meitä somessa