fbq
tvJännitystä Irlannista: Perheenisä kuolee sukujuhlien jälkimainingeissa
Jännitystä Irlannista: Perheenisä kuolee sukujuhlien jälkimainingeissa

6-osaisen Tukahduttava rakkaus-trillerin alussa perhe ja ystävät juhlistavat Val Ahernin (Dervla Kirwan) 50-vuotispäivää. Ilta vaikuttaa onnistuneelta. kunnes Valin puoliso Denis (Stuart Graham) pudottaa pommin. Pariskunta aikoo erota ystävinä, ja syynä on Valin löytämä uusi mies. Kaikki ovat kiusaantuneita, erityisesti nuorin perheen kolmesta aikuisesta tyttärestä, ja ilta päättyy tämän hysteeriseen kohtaukseen.

Aamulla Val saa suruviestin: Denis on löytynyt rantakalliolta kuolleena. Kuolemassa on varmaankin kyse onnettomuudesta, mutta Valin mielessä herää silti huoli. Entä jos kuolema ei ollutkaan onnettomuus, entä jos joku perhepiirissä on tapahtuneen takana? Val tahtoo suojella perhettään, eikä halua kenenkään joutuvan pulaan.

Äidin hyvä aikomus pitää perhe kasassa saattaa kuitenkin olla tuhoon tuomittu. Onko oikein peitellä ikäviä asioita ja muokata tapahtunutta vain välittämisen vuoksi? Voiko rakkaitaan suojella liikaa, ja missä kulkee raja, jonka jälkeen rakkaus ennemmin tukahduttaa kohteensa kuin pelastaa hänet? Mitä kohtalokkaana yönä lopulta tapahtui?

Tukahduttavan rakkauden (Smother) keskeisissä rooleissa ovat myös Seana Kerslake (Grace), Niamh Walsh (Jenny) ja Gemma-Leah Devereux (Anna). Tänä vuonna valmistuneen sarjan on luonut Kate O'Riordan ja ohjannut Dathaí Keane.

Tukahduttava rakkaus-sarjaa esitetään TV1:ssä 15.8. alkaen sunnuntai-iltaisin noin klo 22.05.  Yle Areenassa sarja on jo kokonaisuudessaan ja katsottavissa 10.2.2022 saakka.

15.08.2021 15:07 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: BBC/Yle Kuvapalvelu

Seuraa meitä somessa