fbq
tvHelena Ahti-Hallberg oli sukeltamassa, kun matkustajakone syöksyi mereen – muistelee karmaisevia hetkiä Kuutamolla-ohjelmassa
Helena Ahti-Hallberg oli sukeltamassa, kun matkustajakone syöksyi mereen – muistelee karmaisevia hetkiä Kuutamolla-ohjelmassa

Helena Ahti-Hallberg nähdään lauantaina 9.4. Kuutamolla-ohjelmassa, jossa hän kertoo kaksi totuutta ja yhden valheen. 

Jaksossa olevat muut vieraat, Archie Cruz ja Darude suorastaan järkyttyvät, kun Helena kertoo olleensa lähellä lento-onnettomuutta vuonna 2004. 

Helena oli lomalla Egyptissä Sharm el-Sheikissä. Hän oli ollut sukellusretkellä, kun veneen radiopuhelimeen oli tullut ilmoitus, että sukellus pitää keskeyttää. Matkustajakone oli tippunut mereen. Helena muistelee, että kone oli tippunut noin 15 kilometrin päähän heidän veneestään. Helena itse ei ollut nähnyt kuitenkaan pudotusta. 

– Siellä oli oikeasti 148 ihmistä. Sinne tuli valtava määrä haita, että se oli vaarallista. He sulkivat kaikki rannat ja kukaan ei uskaltanut mennä sukeltamaan. 

Archie Cruz kysyy Helenalta, tuliko hait ruumiiden perässä. Tanssija vastaa myönteisesti. Hän myös kertoo, mitä matkustajille tapahtui. 

– 148 ihmistä menehtyi, hän toteaa. 

Lue myös: Kuutamolla: Kalle Palander joutui monacolaiseen vankilaan rattijuopumuksen takia: ”Olin ensimmäinen suomalainen historiassa…"

Janne Katajan luotsaamassa ohjelmassa kerrotaan valheita ja totuuksia. 

Sukeltamaan Helena on uskaltautunut myöhemminkin.

– Kyllä se oli vähän traumaattista, mutta ei siitä jäänyt mitään sukelluskammoa sen jälkeen. 

Onnettomuudesta uutisoitiin vuonna 2004 laajasti eri medioissa. Matkustajina koneessa oli pääasiassa ranskalaisia. Kone oli ollut matkalla Sharm el-Sheikhistä Pariisiin.

Kuutamolla-sarjan kolmannen kauden viimeinen jakso lauantaina 9.4. MTV3-kanavalla kello 21 alkaen. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
08.04.2022 11:30 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa