fbq
tvHän on uusi Suomen Bachelor – miehiä on tällä kertaa kaksi!
Hän on uusi Suomen Bachelor – miehiä on tällä kertaa kaksi!

Bachelor 2022 -kausi alkaa perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin Bachelor sekoittamaan pakkaa. 

Perinteinen asetelma horjuu, kun naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin, ja nyt myös Bachelorit joutuvat taistelemaan huomiosta ylläpitääkseen naisten kiinnostusta. Naiset pääsevät punnitsemaan, millaista miestä he itse ovat etsimässä ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän.

Ruususeremoniassa molemmat Bachelorit jakavat ruusuja rinta rinnan. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta. Mikäli yksi nainen saa ruusun molemmilta Bacheloreilta, voi se pahimmillaan tarkoittaa sitä, että useampi kuin yksi naisista joutuu lähtemään kotiin.

Jos aiemmilla kausilla on riittänyt draamaa ja romantiikkaa, niin nyt sen määrä tuplaantuu. Molemmat Bachelorit ovat mukana tositarkoituksella ja haluavat löytää itselleen Sen Oikean. He ovat komeita, älykkäitä, urheilullisia ja kohteliaita herrasmiehiä, joihin on helppo rakastua. Odotettavissa on suuria tunteita, ihastumista, intohimoa, pettymyksiä, mustasukkaisuutta, kilpailua, rakastumisen huumaa ja unohtumattomia hetkiä, jotka tarjoavat katsojalle pakoa arjen harmaudesta.

Lue myös: Tässä ovat Bachelorien rakkaudesta kilvoittelevat naiset

MTV on julkistanut ensimmäisen Bachelorin henkilöllisyyden. Hän on Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32. Timo on hurmaava sekoitus englantilaista charmia ja lappilaista lupsakkuutta. Valloittavan luonteen lisäksi hänellä on suuri sydän, joka sykkii romantiikalle.

Timo haluaa sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Hän on täysin kyllästynyt pinnalliseen deittailukulttuuriin. Sydämensä hän on valmis antamaan itsevarmalle, vakaasti omilla jaloillaan seisovalle naiselle, jolla on valoisa elämänasenne.

Timo arvostaa luotettavuutta, rehellisyyttä ja tahtoo puhua tunteista avoimesti parisuhteessa. Parin vuoden verran sinkkuna ollut urheilutoimittaja lähtee täysillä mukaan leikkiin. Uteliaana ja mieli avoinna hän odottaa kohtaavansa unelmiensa naisen.

Toinen Bachelor julkistetaan myöhemmin.

Bachelor 2022 -ohjelman juontajana nähdään Mikko Parikka, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi Salattujen Elämien Jirinä. Parikka luotsaa myös Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmaa, jossa puheenvuoro on naisilla.

Bachelor 2022 alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 1.3. klo 21. 
Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa mtv-palvelussa ti 1.3.

04.02.2022 12:37 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: MTV

Seuraa meitä somessa