fbq
tvEsittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään
Esittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään

Love Island Suomessa joukko sinkkuja kokoontuu upeaan espanjalaiseen villaan viettämään lomaa. Jokainen heistä on tullut elämässään siihen pisteeseen, että on valmis löytämään itselleen sielunkumppanin. Love Islandin huvilalla he pääsevät viettämään aikaa toisten saarelaisten kanssa päivästä toiseen vailla kännyköitä tai muita ulkopuolisen maailman häiriöitä. Maaperä on otollinen romansseille.

Säännöllisin väliajoin saarelaiset valitsevat itselleen parit, ja mikäli siinä tilanteessa jää yksin, saattaa edessä olla kotimatka. Välillä saarelta lähetetään kotiin myös pareja, joiden yhteiseen tulevaisuuteen saarelaiset tai katsojat eivät usko. Loma Love Islandilla kestää kuitenkin kaiken kaikkiaan pari kuukautta, ja lähes kauden loppuun asti villan ovesta astelee sisään uusia lemmennälkäisiä sinkkunaisia ja -miehiä kokeilemaan, löytyisikö ”se oikea” rakkauden saarelta.

Elämää Love Island-villalla värittävät erilaiset tapahtumat, kuten hauskat pelit, joissa saarelaiset pääsevät testaamaan voimiaan, taitojaan ja ennen kaikkea heittäytymiskykyään. Onnekkaat pääsevät villalta myös treffeille, ja iltaisin vedetään välillä päälle ykköset – tai teema-asut – ja vietetään kuumia bileitä. Juhlien pääosassa ovat yhdessäolo ja intiimit keskustelut, eivät alkoholi ja sekoilu.

Yksi pari voi saada saarelta mukaansa rakkauden lisäksi myös 25 000 euron voittopotin. Voittajaparin valitsevat katsojat. Ennen kuin voittajapari pääsee jakamaan rahapotin, heidän on kuitenkin selvitettävä vielä viimeinen, rakkautta ja luottamusta mittaava testi. Testissä he voivat valita joko rahan tai rakkauden. Mikäli molemmat valitsevat rakkauden, he jakavat voittopotin. Mikäli toinen valitsee rahan ja toinen rakkauden, rakkauden valinnut jää tyhjän käsin ja rahan valinnut vie koko potin. Jos taas molemmat valitsevat rahan, kumpikaan ei saa mitään.

Katsojat vaikuttavat villan tapahtumiin applikaatiolla

Aiempien vuosien tapaan  katsojat voivat vaikuttaa ohjelman kulkuun ja villan tapahtumiin puhelimeen ladattavalla applikaatiolla. Love Island Suomi -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storessa ja Google Playssa. Sovelluksen avulla saaren tapahtumia voi seurata ensimmäisten joukossa, ja sen kautta saa myös nähtäväkseen runsaasti materiaalia, jota televisiossa ei nähdä. 

Applikaation kautta katsojat voivat muun muassa äänestää suosikkisaarelaisiaan tai suosikkiparejaan, ja äänet vaikuttavat suoraan siihen, ketkä jatkavat matkaansa rakkauden saarella ja ketkä joutuvat kotiin. Katsojat voivat päättää myös esimerkiksi siitä, kenen kanssa uudet saarelaiset lähtevät treffeille tai mikä pareista pääsee viettämään kahdenkeskistä aikaa  sviittiin.

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin. Brittiläiseen menestysformaattiin pohjautuvan ohjelman tuottaa ITV Studios Finland.

Uusi Love Island Suomi -kausi kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin 23.8. alkaen. Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20.00 ja  Avalla ne nähdään klo 21.00. 

 

Uudet Love Island Suomi -sinkut:

 

Krete

Virolaistaustainen Krete hymyilee vinosti, katsoo suoraan silmiin ja julistaa etsivänsä miestä, joka on pieni, kiltti ja karvainen. Sen päälle hän hihittää käheää nauruaan. Kurvikas, vaalea kaunotar ei muutenkaan normeista perusta, vaan kulkee omia polkujaan ja kommentoi maailmaa terävän ironisesti. 21-vuotias Krete toimii kauneusalan yrittäjänä Nummelassa.

Melinda

Tamperelaisen Melindan, 23, tavaramerkki ovat leiskuvanpunaiset hiukset, mutta niihin usein liitettävää leiskuvaa temperamenttia hän ei tunnista omakseen. Love Islandilla Melinda aikoo pärjätä olemalla oma huumorintajuinen ja hieman hömppä itsensä. Päämääränä on löytää mies, joka vie jalat alta. Vaikka pääkopan sisältö on Melindalle tärkeintä, myöntää hän iskevänsä silmänsä mieluiten tummiin komistuksiin.  Melinda työskentelee myyjänä ja tekee myös jonkin verran mallin ja promoottorin töitä.

Oona

23-vuotias keravalainen Oona on suloinen, gasellimainen kaunotar, jolle huoliteltu ulkonäkö on ammatinkin puolesta tärkeää, sillä hän on kauneusalan yrittäjä. Oonasta löytyy kuitenkin myös paljon muuta kuin söpö ulkokuori, sillä hän on hyvin määrätietoinen ja kotonaan tilanteessa kuin tilanteessa. Oonalla on itsevarmuutta ja itsetuntoa, jonka monet miehet mainitsevat luetellessaan naisen seksikkäimpiä piirteitä. Hänen huomionsa kiinnittävät tummapiirteiset miehet, joilla saa mieluusti olla parransänkeä.

Rosa

Helsinkiläisessä Rosassa on tilkka espanjalaisverta, mikä selittää hänen eksoottiset piirteensä. Luonteeltaan Rosa sen sijaan on aika lailla supisuomalaisen jämpti ja päämäärätietoinen. Sen näkee heti myös hänen kropastaan, jota Rosa hioo bikini fitness-ura mielessään. 20-vuotiaan Rosan ammattikin on löytynyt liikunnan alalta: hän on personal trainer ja liikuntaneuvoja. Rosa pitää miehistä, jotka uskaltavat ottaa ohjat käsiinsä.

Emilia

Nuoresta iästään huolimatta 21-vuotias Emilia on pesunkestävä kansainvälinen seikkailijatar. Utelias luonne on vienyt hänet muun muassa Barcelonaan au pairiksi kahdeksaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen kutsuikin jo lentokenttä ja muut maat. Nyt on tosi rakkauden ja seuraavan suuren seikkailun aika. Runsaasti tatuoitu, tarpeeksi pitkä komistus olisi tilauksessa, kertoo Emilia pilkettä silmäkulmassaan.

Kimi

Velmulta Kimiltä sinkoaa juttua kuin savolaiselta, viäräleukaiselta torikauppiaalta, ja vitsien välissä hän iskee silmää ja flirttaa minkä ehtii. Ei siis ihme, että miehen tavoitteena on löytää Love Islandilta nainen, joka on myös leikkisä ja hauska ja osaa heittäytyä. Kaiken hassuttelun keskellä Kimillä on myös aikuisen miehen karismaa ja itsevarmuutta. Oululainen Kimi on 28-vuotias ja toimii kiinteistönvälittäjänä.

Markus

Espoolaisen Markuksen kiharainen hiustöyhtö heiluu 190 sentin korkeudessa, ja heti sen alapuolella huomion kiinnittävät huumoria vilkkuvat silmät ja hymyilevä suu. On siis helppo uskoa, kun Markus kuvailee itseään hauskaksi kaveriksi, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Elämänsä naisen kanssa hän jakaisi mielellään jonkun urheilullisen harrastuksen, mutta vielä tärkeämpää on, että nainen veisi häneltä kerta kaikkiaan jalat alta. 25-vuotias espoolainen työskentelee logistiikka-alalla.

Nico

21-vuotias Nico on alun perin Jyväskylästä, mutta opiskelee nyt tietojenkäsittelyoppia Tampereella. Hän on myös yrittäjä. Ulkonäön puolesta tätä nuorta miestä ei ainakaan sekoita muihin, siitä pitävät huolen koko yläkropan peittävät tatuoinnit ja kaiken kruununa keikkuvat vaaleat kiharat. Viimeistään vaikutuksen tekee Nicon tumma ääni. Persoonallinen mies ei aseta unelmiensa naiselle tiukkoja ulkonäköpaineita, vaan etsii ennen kaikkea kumppania, jolla on vahvat mielipiteet.

Tatu

Pellavapäisen Tatun leveä hymy valaisee koko huoneen ja saa myös siniset silmät loistamaan. 22-vuotias naantalilainen lähtee etsimään Love Islandilta kilttiä ja huumorintajuista naista. Tatu työskentelee autonasentajana, ja erityisesti työajan ulkopuolella hän on erittäin tarkka ulkonäöstään ja pukeutumisestaan. Tatulla on läheiset välit perheeseensä, johon kuuluu myös hänen kaksosveljensä.

Tobias

23-vuotias Tobias on puoliksi amerikkalainen, ja se saattaa näkyä hänen avoimessa luonteessaan ja herkästi syttyvässä, hammastahnamainokseen kelpaavassa hymyssään. Näistä piirteistä on varmasti hyötyä myös, kun Tobias on työpaikallaan tarjoilijana suositussa helsinkiläisravintolassa. Hän lähtee etsimään Love Islandilta ei enempää eikä vähempää kuin loppuelämän sielunkumppania.

 

Seuraa meitä somessa