fbq
tvEnsitreffit ulkomailla: Suomalaiset lähtevät uutuussarjassa maailmalle nettideittien perään – Tässä parit
Ensitreffit ulkomailla: Suomalaiset lähtevät uutuussarjassa maailmalle nettideittien perään – Tässä parit

Sarja dokumentoi parien lähtövalmisteluja ja ensimmäisiä päiviä yhdessä. Tunteet ja odotukset ovat korkealla, kun ihastuneet kohtaavat vihdoin kasvokkain pitkän odotuksen jälkeen.

Sarjan kuvaukset alkoivat pandemian kynnyksellä, mikä toi omat haasteensa kohtaamisiin ja kuvausjärjestelyihin. Ei ole helppoa löytää rakkautta ulkomailta tilanteessa, jossa koko maailma sulkeutuu yllättäen. Lopulta osallistujat saavat mahdollisuuden selvittää kasvokkain, syvenevätkö tunteet toista kohtaan.

Markus, Tampere & Rose, Filippiinit

Markus, 45, asuu Tampereella ja työskentelee ravintola-alalla. Puhelias ja sosiaalinen mies koki, ettei Suomesta löydy hänelle sopivaa naista. Markus tapasi 27-vuotiaan Filippiineillä asuvan Rosen netissä, ja he ovat jutelleet viestein ja videopuheluin siitä asti päivittäin 4 kuukauden ajan. Rose työskentelee taloudenhoitajana Cebu Cityn kaupungissa Filippiineillä. Rosella on vanhempiensa hoidossa oleva 1-vuotias poika, jota hän näkee kahden kuukauden välein. Parin tunteet toisiaan kohtaan ovat romanttiset ja toiveikkaat. Markus on reissannut paljon ja toivoo voivansa aloittaa yhteisen elämän Rosen kanssa joko Suomessa tai Filippiineillä.

Kaisa, Englanti & Victor, Etelä-Afrikka

36-vuotias plusmalli Kaisa asuu Lontoossa. Kaisa työskentelee yrittäjänä ja muun vapaa-ajan hän tekee kuvauksia ja tapaa ystäviään Lontoon ravintoloissa. Räiskyvälle ja sanavalmiille naiselle kehopositiivisuuden sanoma on sydämen asia. Kaisa tapasi eteläafrikkalaisen, Johannesburgissa asuvan 37-vuotiaan Victorin netissä kuusi vuotta sitten, ja he ovat pitäneet siitä asti yhteyttä. Victor on muusikko, ja Kaisa on tukenut häntä musiikkiurallaan vuosien aikana. Parin tutustuessa vuosia sitten netissä kipinät lentelivät, ja nyt he odottavat tapaamista innoissaan haluten selvittää, mitä he tuntevat toisiaan kohtaan.

Juho-Kustaa, Joensuu & Aleyna, Turkki

Historian opiskelija Juho-Kustaa, 26, asuu Joensuussa. Hänellä on turkkilainen tyttöystävä Aleyna, 22, joka asuu ja opiskelee Istanbulissa. Parin tarina alkoi netissä syntyneestä ystävyydestä ja muuttui puolen vuoden jälkeen seurusteluksi, jota on kestänyt jo kaksi vuotta. He eivät ole koskaan tavanneet kasvotusten, mutta pitävät yhteyttä viestein ja videopuheluin lähes joka tunti. Etäisyys aiheuttaa myös mustasukkaisuutta, mutta nyt kaksikko odottaa jännittyneenä ensitapaamista. Aleyna on muslimi eikä ole kertonut isälleen seurustelevansa ensimmäistä kertaa elämässään. Jos Juho haluaa tulevaisuuden Aleynan kanssa, tulisi hänen kääntyä muslimiksi.

Laura, Vantaa & Mike, Yhdysvallat

Urheilullinen Laura, 25, työskentelee turvallisuusalalla ja haaveilee poliisiurasta ja tasapainoisesta parisuhteesta. Laura on tavannut yhdysvaltalaisen Miken, 24, Tinderin kautta, ja he ovat pitäneet yhteyttä jo 9 kuukautta. Mike etsi aiemmin töitä Suomesta, mutta orastava suhde kaatui jo alkuunsa tapaamismahdollisuuden puutteeseen. Nyt Mike kuitenkin saapuu vihdoin Suomeen, joskin Laura pettyy heti alussa, kun suunniteltu kolmen kuukauden visiitti typistyykin yhteen. Mike on ollut aiemmin kihloissa suomalaisen naisen kanssa, mutta epäröi, voiko sittenkään jättää tuttua elämää Pohjois-Carolinassa ja rakentaa pysyvää suhdetta valtameren toisella puolella.

Ensitreffit ulkomailla TV5 ja discovery+ tiistaisin 23.11. alkaen.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
11.11.2021 12:06 | Kuvat Discovery Finland

Seuraa meitä somessa