fbq
tvEnsitreffit alttarilla: Miika ja Tuula tekevät lopullisen päätöksen repivästä suhteestaan: Tämä oli käännekohta, jolloin kaikki alkoi mennä pieleen
Ensitreffit alttarilla: Miika ja Tuula tekevät lopullisen päätöksen repivästä suhteestaan: Tämä oli käännekohta, jolloin kaikki alkoi mennä pieleen

Tuula ja Miika ovat päätyneet jo aikaa sitten olemaan vain ystäviä, sillä Miika ei saanut vastakaikua tunteilleen häntä hitaammin lämpenevältä Tuulalta.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Miika halusi erota – Tuulaa alkoi heti kiinnostaa: ”Toivon, että portti olisi vielä auki”

Miika on ollut hyvinkin rikki tilanteesta, ja nyt myös Tuula tunnustaa jaksossa olevansa pettynyt.

– Ehkä itellä alkaa tulla jonkinlainen pettymys tästä prosessista. Alkaa huomata, että miettii sitä, kun tää lähestyy loppuaan, että miten tässä näin kävi, hän myöntää.

Kyllä mä ajattelen, että jos siellä alussa olis heti häämatkalla asiat lähtenyt eri suuntaan, niin meidän tarina vois olla hyvinkin erilainen. 

Asiantuntijoiden luona he kertovat odotetusti eroavansa avioliitosta ja jatkavansa kavereina. He kertaavat sitä hetkeä, jolloin asiat alkoivat ajautua väärään suuntaan. 

– Ensimmäiset epäilyksen hetket lähti jo siellä häämatkalla. Aika nopeasti otettiin siellä etäisyyttä hyvän alun jälkeen. Se oli mulle aika pysäyttävä hetki, Miika muistelee.

Tuulan mukaan he eivät osanneet käsitellä asioita keskenään.

– Oli aika syviäkin mietteitä jossain kohtaa, että apua, mä en osaa yhtään olla tässä. Tuli sellanen reaktio, että hei, nyt mä haluan hetken ottaa happee ja miettiä ja ottaa etäisyyttä tähän asiaan ja Miikaan. 

Hän painottaa, ettei missään kohtaa ollut kyse siitä, etteikö Miika olisi hänelle kelvannut. Hän oli jo etukäteen arvellut, että näin saattaisi käydä, olisi vastapuoli ollut millainen tahansa. 

– Jälkeenpäin ei sais jossitella, mutta kyllä mä ajattelen, että jos siellä alussa olis heti häämatkalla asiat lähtenyt eri suuntaan, niin meidän tarina vois olla hyvinkin erilainen. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Itkuinen Miika päättää erota: ”Tuula oli ihan eri ihminen kuin häämatkalla”

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Miika ja Tuula yrittävät selvittää katkenneita välejään: ”Musta tuntuu, että mä puhun seinälle”

Miika vakuuttaa olevansa asian kanssa nyt sujut, eikä hänellä ole omien sanojensa mukaan enää ihastuksen tunteita Tuulaa kohtaan. Asiat on nyt selvitetty ja puhuttu.

– Pahinta varmaan tässä koko hommassa oli se, että romuttui se oma unelma siitä, että löytyis tämän ohjelman kautta aito parisuhde ja tavallaan pystyis lähtee miettimään yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia. Itte on toivonut perheen perustamista, mutta tää ei ollut se juttu. 

Hän sanoo, että mielellään viestittelisi Tuulan kanssa kuulumisia, mutta ei välttämättä tällä hetkellä halua nähdä häntä. 

– Ehkä joskus tulevaisuudessa mahdollisesti voisi nähdäkin. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Tuula saa treffipyyntöjä: "Ajattelin, että ihmiset eivät haluaisi lähestyä minua"

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tiistaina 7.12. nähdään Mitä heille kuuluu nyt? -jakso.

29.11.2021 11:49 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa