fbq
tvEmmerdalen juonipaljastukset: Kirin kiristää Charitya
Emmerdalen juonipaljastukset: Kirin kiristää Charitya

Kirin haluaisi nähdä poikansa ja uhoaa Charitylle vaikeuttavansa adoptioprosessia niin paljon kuin pystyy. Hän vaatii 15 000 puntaa, jotta suostuu luopumaan aikeistaan. Charity päättää yrittää kerätä rahoja kasaan, mutta saa vain osan rahoista haalittua. Juuri kun hän on luovuttanut ne Kirinille, poliisit lähestyvät, ja Kirin pakenee. 

Paddy tapaa Kirinin pahasti loukkaantuneena ja soittaa paikalle ambulanssin ja poliisin. Charity soluttautuu sairaalaan lääkärin asussa ja vaatii Kiriniä allekirjoittamaan adoptiopaperit. Kirin ehdottaa, että hän suostuu Charityn vaatimuksiin, jos Charity muiluttaa hänet ulos sairaalasta. Kirin allekirjoittaa paperit, mutta Charity ei pidä omaa osaansa sopimuksesta.

Charity ja Chas ovat silti verisesti loukkaantuneita Paddylle, joka halusi ilmiantaa Kirinin poliisille, sillä pahimmassa tapauksessa tämä olisi saanut sotkettua adoption.

Billy yrittää saada Dawnia kertomaan, miksi pani suhteen poikki. Dawn pysyy tiukkana ja teeskentelee tunteetonta.

Dan on rahavaikeuksissa ja huonossa kunnossa. Amelian koulu uhkaa sakottaa Dania, koska Amelia on jäänyt opinnoissaan niin paljon jälkeen. Amelia saa Sarahilta Alilta varastetun luottokortin, jota hän päättää käyttää hyödykseen. Hän jää kuitenkin kiinni Danille tekosistaan. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE. Juonipaljastukset kattavat jaksot 17.–23.9.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.09.2021 15:04 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV

Seuraa meitä somessa