fbq
tvEmmerdalen juonipaljastukset: Alin kaksoiselämä paljastuu naisille
Emmerdalen juonipaljastukset: Alin kaksoiselämä paljastuu naisille

Sarah tunnustaa Charlesille ja Ethanille laittaneensa huumeet Ethanin taskuun. Debbie anelee, etteivät miehet ilmiantaisi Sarahia poliisille, koska tytöllä on ollut muutenkin niin vaikeaa. He eivät mainitse poliisille Sarahia. Poliisi lopettaa tapauksen tutkinnan todisteiden puutteessa. 

Debbie saa järkytyksekseen kuulla, että Priya on avioitumassa Alin kanssa. Debbie kiirehtii saman tien kertomaan Priyalle, mitä Al on tämän selän takana puuhannut. Priya ei ole uskoa kuulemaansa, mutta ymmärtää viimein, että Al on valehdellut aivan kaikesta. Naiset alkavat punoa katkeraa kostoa yhdessä.

Kimin ja Willin flirttailusta masentunut Harriet tarttuu pulloon. Hän kadottaa Lucaksen kaupungilla ja ajaa lapsi kyydissään alkoholin vaikutuksen alaisena. Sosiaalityöntekijä saa tietää tapahtuneesta ja vie Lucaksen mukanaan. Sillä aikaa Will muhinoi Kimin kanssa.

Connor vaatii Paulilta velkasaataviaan ja uhkaa kertoa kaiken Mandylle, ellei rahoja tipu. Paul on tietenkin puilla paljailla. Mandy järjestää Paulille näyttävän yllätyskosinnan, ja Paul vastaa myöntävästi. Vinny kovistelee isäänsä tämän valheista. Paul menettää malttinsa ja hakkaa Vinnyn.

Rhona ja Marlon piilottelevat suhteensa romanttiseksi kääntynyttä statusta. He viettävät yhteisen yön. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Debbie palaa kylään ja järkyttyy

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV