fbq
tvElla Kanninen vetäytyi Italiaan kirjoittamaan
Ella Kanninen vetäytyi Italiaan kirjoittamaan

Ella Kanninen viettää kesän Italiassa, missä hän loppukesästä emännöi kieli- ja kokkauskurssia. Lisäksi hän kirjoittaa uutta kirjaa.

– Kirjani ei tällä kertaa liity Italiaan, vaan pintaremontointiin, johon olen hurahtanut, Ella paljastaa.

Ellan perhe on asunut Suomessa syksystä 2018 asti. Perheellä on edelleen koti myös Toscanassa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun Ellan ja Valerio Chincan rakkaus sinetöitiin.

– Menimme naimisiin syyskuussa 2006. Aika lentää, Ella naurahtaa.

Pariskunta aikoo juhlia merkkipäivää italialaiseen tapaan illallisella.

Salattu maailma aukeaa

Kesäkuussa Yle Teema & Femillä alkaneen Merkkien salat -sarjan toisella tuotantokaudella Ella ja symbolitutkija Liisa Väisänen paneutuvat suomalaisten elämästä ja arjesta löytyviin symboleihin. Kahdeksanosaisen sarjan aiheita ovat muun muassa hakaristi, vaatteet, puutarha ja kasvit, alkemia, käärme, aakkoset ja Suomen symbolit. Merkkien salat kuvattiin tällä kertaa miltei kokonaan Suomessa. 

– Ensimmäisellä kaudella olimme paljon Espanjassa ja Ranskassa, mutta koronan takia ei ollut mahdollista matkustaa samalla tavalla. Oli ilo löytää Suomesta loistavia aiheita, asiantuntijoita ja kuvauskohteita. 

Ella ja Liisa Väisänen tutkivat symboleja.

Ensimmäinen tuotantokausi sai kritiikkiä siitä, että jaksot olivat niin täyteen pakattuja, että aiheisiin ehdittiin perehtyä vain pintapuolisesti. Palaute on Ellan mukaan kuultu.

– Tämä kausi on edellistä parempi. Luvassa on mielenkiintoisia näkökulmia, mutta dynaamisemmin ja peruskysymyksiin porautuen.

06.07.2021 16:29 | Teksti Nanna Drummond Kuvat Yle

Seuraa meitä somessa