fbq
tvDraamaa TTK-lähetyksessä: Sokkipudotus ja yllätysuutinen
Draamaa TTK-lähetyksessä: Sokkipudotus ja yllätysuutinen

Aiheena oli Minun tarinani, ja tähtioppilaista paljastui uusia puolia, kun parit tanssivat omien henkilökohtaisten tarinoidensa inspiroimina. Parketilla nähtiinkin hyvin koskettavia esityksiä. Tanssikilpailun joutuivat lopulta monen yllätykseksi jättämään huippupisteitäkin tansseillaan aiemmin keränneet ohjaaja Viivi Huuska ja tanssinopettaja Matti Puro.

Illan parhaaksi pariksi valittiin näyttelijä Ernest Lawson ja hänen opettajansa Anniina Koivuniemi.

Lisäyllätykset alkoivat tuloksien julkistamisen jälkeen, kun Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi ilmoittivat tulevasta parinvaihdosta. Tällä viikolla pakka laitetaan todellakin sekaisin, kun tanssijat saavat viikoksi uudet tanssinopettajat. Oppilaat nostivat vuoronperään kirjekuorista uusien opettajiensa nimet, ja arvonta sai hauskan käänteen, kun lähes kaikki tanssiparit ovatkin ensi kerralla samaa sukupuolta. Ainoastaan Kiti Kokkonen ja Aleksi Seppänen edustavat perinteistä, eri sukupuolia olevaa paria.

Tässä ovat uudet parit: Jenni Poikelus ja Katri MäkinenWaltteri Torikka ja Sami HeleniusKrista Siegfrids ja Anniina KoivuniemiErnest Lawson ja Anssi HeikkiläSita Salminen ja Kia LehmuskoskiAki Riihilahti ja Marko Keränen sekä Kiti Kokkonen ja Aleksi Seppänen.

Ensi viikon suorassa lähetyksessä (17.10.) ketään uusista yllätyspareista ei lähetetä kotiin. Lähetyksen jälkeen tähtioppilaat palaavat treenaamaan tuttujen tanssinopettajiensa kanssa.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
11.10.2021 09:18 | Teksti: Milla Leinonen I Kuva: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa