fbq
tvAsian ytimessä palaa televisioon – ensimmäisessä lähetyksessä vieraana Sauli Niinistö
Asian ytimessä palaa televisioon – ensimmäisessä lähetyksessä vieraana Sauli Niinistö

Viikoittaisessa Asian ytimessä -liveohjelmassa vieraina nähdään keskeisimpiä vaikuttajia valtakunnan huipulta ja eri alojen asiantuntijoita. Studiohaastatteluiden ohella merkittävässä osassa ovat myös toimittajien koostamat juttukokonaisuudet niin koti- kuin ulkomaan puhuttavista aiheista. 

– Ohjelmalle on jo muodostunut vakiintunut katsojakuntansa, ja nyt lähdemme ennakkoluulottomasti tavoittelemaan uusia yleisöjä prime timestä. Kilpailu on kovaa, mutta en epäile hetkeäkään, etteikö intohimoisesti, huolellisesti ja kiinnostavasti tehtävälle ajankohtaisohjelmalle olisi tilausta, ohjelman juontaja Jaakko Loikkanen toteaa tiedotteessa. 

Lue myös: IS: Marja Sannikan keskusteluohjelma loppuu kohun jälkimainingeissa

Ohjelman kevätkauden ensimmäisessä jaksossa vieraaksi suoraan lähetykseen saapuu tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Euroopan turvallisuustilanne, jännitteiden kasvu ja päivittäiset uutiset vastakkainasettelun voimistumisesta luovat erityisen kiinnostavan ajankohdan kuulla ylimmän valtiojohdon analyysia vallitsevasta tilanteesta. 

Presidentti Niinistön suorat yhteydet Venäjän presidentti Vladimir Putiniin sekä rooli Venäjän naapurimaan johtajana eivät ole jääneet noteeraamatta myöskään Euroopan ja koko maailman valtionpäämiesten keskuudessa. Asian ytimessä kysyykin Niinistön aktiivisen puhelindiplomatian tuloksia ja jatkaa EU:n turvallisuuspoliittisen roolin selventämistä.

Asian ytimessä MTV3-kanavalla sekä mtv-palvelussa keskiviikkoisin kello 20.

Kuva: MTV