fbq
tvAki Riihilahti teki TTK-historiaa: Leikkaussalista tanssiparketille
Aki Riihilahti teki TTK-historiaa: Leikkaussalista tanssiparketille

MTV:n suosikkiohjelmassa nähdään perinteisesti häikäisevää pukuloistoa, mutta Aki Riihilahti räjäytti tämän etiketin oikein kunnolla. HJK:n toimitusjohtaja rynnisti estradille Suomen A-maajoukkueen peliasussa – nähtiinpä parketilla jalkapallokin. Siihen näyttävyys sitten jäikin, sillä Akin ja hänen tanssinopettajansa Katri Mäkisen sinänsä humoristinen esitys sai arvovaltaiselta tuomaristolta murska-arviot.

Vaikkei putkeen mennytkään, Akin esiintyminen suorassa tv-lähetyksessä oli jo sinänsä hatunnoston arvoinen suoritus. Edellisviikolla sormi murtuneena tanssinut futispomo leikattiin viikko sitten maanantaina.

Leikkauksesta toivuttuaan aikaa tanssitreeneihin jäi ennätyksellisen vähän: vain vaivaiset kolme päivää ennen suoraa tv-lähetystä. Aki sanookin Seiskalle olevansa superiloinen siitä, millaisen show'n he saivat pystyyn kolmessa päivässä.

– Katri teki käsittämättömän duunin, hän huokasi.

Katri ei muistanut, että koskaan ennen TTK:n historiassa kameroiden eteen olisi marssittu vain kolmen päivän harjoittelulla.

– No ei ole kyllä. Olen Akille tosi, tosi kiitollinen siitä, että hän ylipäänsä halusi ja pystyi jatkaman kaiken tämän haasteen jälkeen. Sinnikäs kaveri!

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30.

28.09.2021 15:04 | Teksti: Eetu Ampuja I Kuva: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa