fbq
tvAidan tekee paluun uuteen Sinkkuelämää-sarjaan
Aidan tekee paluun uuteen Sinkkuelämää-sarjaan

 

Carrie Bradshaw'n miesystävää Aidan Shaw’ta esittänyt John Corbett on paljastanut Page Six -lehdessä olevansa mukana uudessa sarjaversiossa. Aidan oli monien katsojien suosikki, mutta sai kokea kovia, kun Carrie petti häntä Kihon kanssa, ja lopulta suhde ajautui karille epäluottamuksen vuoksi. 

Tämän jälkeen Aidan avioitui Kathy-nimisen suunnittelijan kanssa ja sai kolme lasta. Mies esiintyi myös toisessa Sinkkuelämää-elokuvassa, jossa Carrie törmäsi häneen Abu Dhabissa. He kävivät tuolloin romanttisella illallisella ja vaihtoivat suudelmankin. Tapahtunut ajoi Carrien ja Kihon suhteen puolestaan kriisiin.

Aidan ja Carrie tapasivat viimeksi Sex and the City - Sinkkuelämää 2 -elokuvassa.

Yksi on joukosta poissa

Jo aiemmin kerrottiin, että neljästä naistähdestä uudessa sarjassa mukana ovat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis. Samantha Jonesia esittänyt Kim Cattrall on puolestaan sanoutunut irti koko projektista. Syytä ei ole tuotannon puolesta avattu, mutta Cattrall on kertonut julkisuudessa olleensa huonoissa väleissä muiden näyttelijöiden kanssa, ja hän oli vastahakoinen tekemään jo Sinkkuelämää-elokuvat, jotka saivat ensi-iltansa 2008 ja 2010. Corbett puolestaan kommentoi nyt, ettei itse huomannut koskaan kuvauksissa mitään skismaa näyttelijöiden välillä.

Samantha Jonesin taru ei enää jatku, sillä näyttelijä Kim Cattrall ei halua olla mukana.

Nähdäänkö myös Mr. Big?

And Just Like That… seuraa siis kolmea viisikymppistä naista, heidän ystävyyttään ja rakkauselämäänsä New Yorkissa. Muita sarjan näyttelijöitä ei ole vielä julkistettu. Kihoa eli Mr. Bigiä esittäneen Chris Nothin uutisoitiin jo jäävän pois uudesta sarjasta, mutta hän vihjaili Instagramissa, ettei kannata uskoa kaikkea, mitä lehdet kirjoittavat.

Jaksoja tehdään kymmenen, ja ne esitetään HBO-suoratoistopalvelussa. Kuvausten on tarkoitus alkaa kevään aikana. Sarjan ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Chris Nothin näyttelemän Kihon paluu on vielä epävarmaa.
22.04.2021 11:27 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV, Warner Bros

Seuraa meitä somessa