fbq
tv90 päivää morsiamena -ohjelman nigerialaisräppäri on tuttu aiemmalta kaudelta – suhde viisikymppisen amerikkalaisnaisen kanssa päättyi likaiseen eroon
90 päivää morsiamena -ohjelman nigerialaisräppäri on tuttu aiemmalta kaudelta – suhde viisikymppisen amerikkalaisnaisen kanssa päättyi likaiseen eroon

Discovery+ -palvelussa alkaneen 90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -sarjan viidennellä kaudella seurataan nigerialaisen Usman ”Sojaboy” Umarin, 32, sekä yhdysvaltalaisen Kimberlyn, 50, ensikohtaamista. 

Pariskunta tutustui sosiaalisen median välityksellä, kun Usmanin musiikkia fanittanut Kimberly laittoi idolilleen viestin. Kaksikko alkoi viestitellä tiiviisti ja pian ystävyys muuttui syvemmäksi. 

Usman nähtiin ohjelmassa mukana jo edellisellä kaudella. Usman oli tuolloin yhdessä yhdysvaltalaisen Lisan kanssa, joka on Kimberlyn tavoin viisikymppinen. He tutustuivat internetin välityksellä. Yhdeksän kuukauden kuluttua he menivät kihloihin, ja kaksi vuotta myöhemmin he viimein kohtasivat toisensa. Suhde eteni siihen pisteeseen, että sarjan lopussa he astelivat alttarille. 

Tuoreella kaudella Lisaa ei mainita nimellä, vaan hänestä puhutaan ainoastaan ex-vaimona. Kimberly kertoo ensimmäisessä jaksossa Usmanin ja Lisan hyytävästä suhteesta.

– Usman ei kutsu minua vielä tyttöystäväksi, vaan mahdolliseksi tyttöystäväksi sen vuoksi, miten ex-vaimon kanssa kävi. Tämäkin oli amerikkalainen, ja he tapasivat netissä. Hän satutti Usmania todella pahasti. Siksi Usman epäröi aloittaa suhdetta vanhemman amerikkalaisnaisen kanssa, Kimberly toteaa. 

Usmanin ja Kimberlyn rakkaustarinaa seurataan sarjan viidennellä kaudella. 

Likaista peliä 

Ensikohtaamisen jälkeen kipinöi kuitenkin muukin kuin rakkaus. Lisa valitti kaikesta – niin Usmanin urasta kuin maan kulttuurista. Suhde ei kantanut, ja he erosivat keväällä 2020. Ennen eroa he olivat olleet erossa toisistaan jo kuukausia. 

Lisa väitti, että Usman oli käyttänyt häntä hyväkseen saadakseen nostetta musiikinuralleen tv-tähteyden avulla. Usman puolestaan väitti menneensä naimisiin Lisan kanssa ainoastaan siksi, että nainen oli uhannut tekevänsä itsemurhan, jos he eroaisivat.

Lisa oli puhunut myös rasistiseen sävyyn aviomiehestään kauden viimeisessä tilintekojaksossa. Naisen puheet oli leikattu pois jaksosta, mutta nauha levisi kuitenkin internetiin. Lukuisat eri lähteet ovat kertoneet, että TLC-kanava olisi irtisanonut sopimuksen Lisan kanssa tämän käytöksen vuoksi, Lisa on kuitenkin pyörtänyt nämä väitteet. Tästä syystä fanit uskovat, ettei Lisan nimeä mainita sarjassa laisinkaan.

Eron jälkeen Usman ei kiistänyt radiohaastattelussa, etteikö olisi halunnut mainetta ja kuuluisuutta television kautta. Samassa hän totesi haluavansa muuttaa edelleen Yhdysvaltoihin. 

– Haluan todella tulla tapaamaan Amerikkaan mahtavia muusikoista, hän totesi radiojuontaja Domenick Natille

Lisa on nykyisin naimisissa Tracey Robinson -nimisen miehen kanssa. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -sarjan tähti tapaa uudella kaudella ensimmäistä kertaa pyörätuolissa olevan tyttöystävänsä – fanit hämmentyivät miehen käytöksestä

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -ohjelma katsottavissa Discovery+ -palvelussa. Sarjan 5. kauden tuorein jakso ilmestyy perjantaisin. 

Lähde: Screenrant, US Weekly.

Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Discovery+