fbq
MYYR_Ae_010_a7be0e1ac2.jpg

Tubettaja Miska Haakana paljastaa halunneensa aina näyttelijäksi – sai pääroolin Tuukka Temosen elokuvasta

Selviytyjissä ja Master Chef VIP -ohjelmassakin aiemmin kilpaillut Miska Haakana on yksi Myyrä-ohjelman kolmannen kauden kisaajista. 

Sarjaa kuvattiin Portugalissa viime syksynä. Sen aikana Miskasta ja ohjelman muista kilpailijoista kehkeytyi tiivis ja yhtenäinen porukka, niin yhtenäinen ettei riidoiltakaan vältytty. 

– Saattoi olla kränää, mutta olimme silti tosi hyvää pataa keskenämme. 

Nämä julkkikset selvittävät huijaria Myyrä-ohjelman uudella kaudella

Normaalielämässä Miska kertoo olevansa oikea viilipytty ja suosivansa kompromisseja riitelyn sijaan. Kuvauksissa hän kuitenkin yllättyi, kuinka asiat menivät hänellä tunteisiin. 

– Se jää nähtäväksi, riitelenkö ohjelmassa. Monet siellä riitelevät, hän toteaa mystisesti. 

Myyrän lisäksi Miska tähdittää 18.3. ensi-iltansa saavaa Pohjolan Satoa -elokuvaa, jonka on ohjannut Tuukka Temonen. Miska näyttelee komediassa pääroolia. 

– Olen aivan törkeän kickseissä tästä, hän huudahtaa iloisena Katsolle. 

Pohjolan satoa kertoo maalaistalon isännistä kolmessa sukupolvessa. Isännät kärsivät erilaisista ongelmista, joita kaikkia yhdistää jonkin sortin rakennemuutos.

Miskalle näytteleminen on tuttua. Hän alkoi tehdä sosiaaliseen mediaan sketsejä ja videoita 12 vuotta sitten  ajatuksena, josko ne voisivat auttaa näyttelijänuralla. Miska oli näytellyt jo tuolloin teattereissa ja käynyt teatterilukion. Lisäksi hänellä on ollut pieni sivurooli Selma Vilhusen elokuvassa Hölmö nuori sydän, joka ilmestyi vuonna 2018. 

– Ihan uskomatonta, että näin 12 vuotta myöhemmin tämä ympyrä sulkeutui. Näytteleminen on ollut aina se juttu, mitä olen halunnut tehdä. 

Miska ei jättäisi sisällöntuottajan töitä, vaikka ura näyttelijänä urkenisi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se on sellainen, mistä en halua luopua. Se on täysin oma maailmansa. Rakastan sitä, kun jengi tulee sanomaan, että mun videot piristävät heidän päiväänsä. Teen niin kauan kuin ideoita vaan on. 

Pohjolan satoa 18.3. elokuvateattereissa. 

Myyrä 3.4. alkaen sunnuntaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla. 

Seuraa meitä somessa