fbq

Tempparit-parin suhteesta paljastui erikoisia piirteitä

Temppareiden Krete ja Nico näyttävät elävän parisuhteessaan kuin olisivat kämppiksiä.

Temptation Island Suomen neljännessä jaksossa paljastuu tänään (to 16.11.) Kreten ja Nicon suhteesta todella yllättäviä piirteitä. Onko kotona vallitsevassa etäisyydessä kenties syy Kreten ankaraan eroahdistukseen Tempparit-villalla?

Jo eilisessä (15.11.) bilejaksossa näkynyt Kreteä ankarasti koetteleva suru ei näytä vieläkään laantuvan.

– Haluaisin olla iloinen, mutta kun ei tunnu siltä kaunotar analysoi.

Hän valitsee treffikumppanikseen rannalle sinkkumiehistä Teemun aivan tietystä syystä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Haluan mennä Teemun kanssa, koska hänkin vaikuttaa täällä yksinäiseltä, Krete pohtii kameralle.

Krete romahtaa täysin Temptation Islandilla – vuolaasta itkusta ei tule millään loppua

Kaksikko päätyy romanttisista romanttisimmalle rannalle nauttimaan kauniita drinksuja. Romantiikan hiventäkään ei kuitenkaan koeta, vaan kohtaaminen muistuttaa pikemmin molemminpuolista terapiaa.

Krete kertoo, että hän ja Nico riitelevät paljon. Vielä yllättävämpää on riitojen aihe.

– Meillä on jääkaapissa kummallakin omat ruuat, ja silti syömme salaa toistemme ruokia. Riita voi tulla vaikka siitä, kumpi saa käyttää mitäkin pannua.

– Kokkaamme yhdessä, mutta kumpikin tekee ruuan vain itselleen, Krete paljastaa.

Pihtien lailla puristavan eroahdistuksensa otteessa Krete ei haluaisi tartuttaa suruaan muihin. Siksi hän tuntee sinkku-Teemun hyväksi treffivalinnaksi ihan tietystä syystä.
Pihtien lailla puristavan eroahdistuksensa otteessa Krete ei haluaisi tartuttaa suruaan muihin. Siksi hän tuntee sinkku-Teemun hyväksi treffivalinnaksi ihan tietystä syystä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nico antaa selittävän tiedon parin suhdearjesta

Kreten puoliso Nico lähtee treffeille vaalean sinkku-Annan kanssa. Molemmat ilostuvat, kun heidän ohjelmanaan on kuntosalikäynti.

– Tuntuu, että minulla ja Annalla on hyvä kemia. En tiennyt, että hän treenaa paljon, ja Anna hyppää ihan miesten juttunakin pidettyihin hommiin kuten penkkipunnerrukseen, krapulaansa pois treenaava Nico iloitsee vilpittömästi.

Samalla hän kuitenkin huomaamattaan alkaa paljastaa piirteitä hänen ja Kreten suhteesta, jotka eivät ainakaan läheisyydestä kerro. Hän toteaa sivumennen, että Kretestä ei saliseuraksi ole ja tunnustaa jopa pakottaneensa tämän salille kanssaan.

Annan ja Nicon välillä ei säkenöi yhtään seksuaalista energiaa. Anna näyttääkin lähinnä tarjoavan parisuhdevinkkejä Nicolle, miten tämä voisi tehdä naisensa onnellisemmaksi.

– Ei meillä ole pidetty romanttisia iltoja. Mitä tarkoitat romanttisilla eleillä, millaisia ne on? Nico kysyy Annalta.

Komea Nico ei ole jäävä maailmanhistoriaan romantiikantajustaan.
Komea Nico ei ole jäävä maailmanhistoriaan romantiikantajustaan.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Anna toteaakin kameralle suoraan, ettei ole mitenkään päässyt syvempään selvyyteen, millainen Nicon ja Kreten suhde oikein on. Keskustellessaan Annan kanssa Nico lisää hämmennystä entisestään.

– En ole koskaan ostanut naiselle kukkia. Krete aina ruinaa sitä jossain Prismassa kun näkee kukkia, mutta sanon, etten voi siitä ostaa, kun sen pitää olla yllätys.

Anna sanoo painokkaasti, että nyt niitä kukkia olisi sitten syytä ostaa. 

Leirinuotioyllätys

Leirinuotiolla Nico kuitenkin osaa jo analysoida asioita, jotka hän ja Krete ovat tahoillaan deittaillessaan katsojille paljastaneet.

– Arvostan nyt suhdettani enemmän kuin aiempia. Olen ollut kauhean etäinen, hän tunnustaa.

– Olen huolissani Kretestä. Hänellä on puheissaan aika paksu värikynä sanoessaan itkeneensä seitsemän tuntia, mutta hän on kyllä varmasti silti itkenyt monta tuntia, Nico huolehtii.

Nico sanoo tiedon koskettavan, koska se kertoo Kreten välittävän. Ajatus murehtivasta tyttöystävästä silti kuristaa sydäntä.

Tempparit-Nico tunnustaa pettäneensä minkä ehtii – näin Krete reagoi videoon

Kun naiset istuvat iltanuotiolla, Krete ja Kia saavat tietää, että heille on tehty yhteinen video.

Ilmassa on pahaenteisyyttä, sillä Elmer ja Nico ovat sekä koheltaneet että koettaneet sovitella asennettaan niin tiukasti yhdessä, että heitä kutsutaan miesten villassa jo Tikuksi ja Takuksi.

Elmer ja Nico valkopesevät bilemokiaan Temppareissa – yrittävät lähettää rakkailleen salaviestiä videoiden välityksellä

Myös katsoja jätetään pahasti jännitykseen – poikkeuksellisesti Kian ja Kreten iltanuotiovideo nähdään vasta seuraavassa jaksossa keskiviikkona (22.11.).

Temptation Island Suomen jaksot Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin. 

Seuraa meitä somessa