fbq
tolpalla_key_image_v5_1920x1080_a9c55cee9a.jpg

Tässä ovat Tolpalla-realitysarjan tähdet – mukana tiktokkaava taksiautoilija ja kilttipukuinen savolainen

MTV3-kanavalla starttaa 1.12. realitysarja Tolpalla, jossa seurataan taksikuskeja eri puolilta Suomea. Kahdeksanosaisessa sarjassa katsojat pääsevät kurkistamaan, mitä ammattiautoilijan arkeen kuuluu ja mitä kyydeissä oikein tapahtuu.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa hankolainen taksiyrittäjä Jessica on ajanut Levillä taksia koko talven. Viimeisiä kyytejä kuitenkin viedään, ja hänen on aika palata kotiinsa. Taksiyrityksen markkinointijohtaja Arto ja somevastaava Mika aloittavat kesäkiertueen Kuopiosta. Paikallisoppaaksi on lupautunut suomalaislaulaja Sakari Kuosmanen

Tällaisia ovat ohjelman päähenkilöt

Annika 

Orimattilan taksisuhari, joka kutsuu pirssiään Mustiksi. Annika vie asiakkaat perille vakaalla ammattitaidolla ja kuulostelee samalla oman pitäjänsä viimeisimmät kuulumiset.

Hemmo

Savon pääkaupungissa Kuopiossa vaikuttaa supliikki suhari, joka taksia ajaessaan vaalii myös skottilaisia arvoja. Kilttipukuinen Hemmo jää väistämättä asiakkaiden mieleen ja rohkaisee hiljaisemmankin suomalaisen esittämään kysymyksiä kiltin käytöstä kelillä kuin kelillä.

Mika

Mika on tiktokkaava taksikuski, someheppu ja alalle piristävä suunnannäyttäjä, joka on eksynyt isolle kirkolle aina Oulusta saakka. Mikan tunnistaa paksusta murteesta sekä leveästä naurusta.

Moses

Moses on Keniasta Suomeen kotiutunut valovoimainen persoona, joka hymyllään sulattaa ihmisten sydämet. Taksialalla muutaman vuoden työskenneltyään hänestä tuli alan yrittäjä, jolta löytyy nykyisin jo useampi alainen. Moseksen lämmin palveluhenkisyys ja pilke silmäkulmassa tuo iloa asiakkaiden arkeen.

Arto

Menevä markkinointikunkku, hefe ja pähkähullu professori. Artolla on pitkä kokemus niin kuskina, kuin taksialan toimijana. Kun alalle täytyy puhaltaa uusia tuulia, niin Artolta eivät ideat ja keinot lopu kesken.

Kaisa

Kaiken takana on… Kaisa. Hän on Menevällä Arton oikea käsi, vasen jalka ja samalla koko firman tuki ja selkäranka. Kaisa pitää firmassa ukot ruodussa ja vastaa siitä, että hommat tulee viedyksi maaliin saakka.

Rikkaat ja rahattomat pääsevät vaihtamaan jälleen rooleja – ohjelmassa mukana Aki ja Rita Manninen

Katso uudet kilpailijat: Susanna Laine juontamaan Farmia

Tolpalla alkaa keskiviikkona 1.12. mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla klo 20.

Seuraa meitä somessa