fbq

Tanssii tähtien kanssa -finaalikolmikko selvillä - futistähti Sami Hyypiä helpottunut lopputuloksesta

Tanssii tähtien kanssa -semifinaalissa koettiin yllätyskäänne.

Tanssii tähtien kanssa -kausi on edennyt viimeiseen rutistukseen. Sunnuntain (19.11.) semifinaalissa neljä paria Yeboyah ja Valtteri Palin, Emma Kimiläinen ja Matti Puro, Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä sekä Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti taistelivat parketilla ensi sunnuntaina (26.11.) käytävän finaalin kisapaikoista.

Semifinaalissa jokaisen tähtiparin tuli tanssia kaksi tanssia: jäljellä oleva kilpatanssi sekä parinvaihtoviikolta tuttu laji oman opettajan kanssa.

Saana Akiola jättää TTK:n – paljastaa nyt syyt päätöksen taustalta

Paras tähtipari semifinaali-iltana tuomaripisteiden ja katsojaäänten perusteella oli Pernilla ja Anssi. Tuomaripisteitä he keräsivät yhteensä 60. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Paso doblenne oli kokonaisvaltainen taideteos, joka sai minut sanattomaksi. Upea aloitus ja lopetus, ja välissä vahvaa tulkintaa. Olitte aivan loistavia, tuomarit iloitsivat. 

Futaaja helpottunut pudotuksesta

Wieninvalssi ja rumba jäivät Emman ja Matin viimeisiksi tansseiksi TTK-parketilla. Parin saamat tuomaripisteet ja katsojaäänet eivät riittäneet finaaliin asti. 

–  On todella kiitollinen olo. Tämä on ollut mieletön matka, ja olen oppinut tanssimaan ainakin jonkin tasoisesti. Sami (Hyypiä) ainakin huokaisi helpotuksesta, Emma naurahtaa.

Emman kumppanin Sami Hyypiän oli tarkoitus nousta finaalilähetyksessä Emman rinnalla tanssiparketille. Emma myönsi, ettei miestä ollut helppo suostutella kameroiden eteen tanssimaan. 

Tanssinopettaja Matti Puro kehui ahkeraa oppilastaan. 

– Emma on ollut innokas ja lahjakas oppilas. On ollut ilo työskennelle hänen kanssaan, Matti kiitti. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetys nähdään MTV3:lla ja MTV Katsomossa sunnuntaina klo 19.30.

Emma Kimiläisen kivulias vaiva vaikeuttaa tanssia TTK:ssa – kolmiolääkeet pehmentävät pään

Seuraa meitä somessa