fbq
TVOF_Ela_Tarja_Michael_Nelonen_Saku_Tiainen_bb98700e55.jpg

Suuria tunteita TVOF-finaalissa: Michael Monroe herkistyy kyyneliin

The Voice of Finlandin All Stars -kauden loppuhuipennus nähdään tänään lauantaina 2. lokakuuta. Illan jakson aloittaa semifinaali, jossa esiintyvät Tarja Turusen suojatit Emilia Virlander, 22, ja Jesse Kaikuranta, 39, Elastisen tiimiin kuuluvat Fiona Krüger, 19, ja Karoliina Kallio, 41, sekä Michael Monroen joukkueen Astrid Nicole, 24, ja Andrea Brosio, 34. 

Kuusi semifinalistia tulkitsee kukin yhden kappaleen, jonka perusteella tähtivalmentaja valitsee toisen suojateistaan finaaliin. Semifinaalissa kuullaan muun muassa Eppu NormaalinVihreän joen rannalla, Whitney Houstonin I Have Nothing, Céline Dionin It’s All Coming Back To Me Now sekä Queenin The Show Must Go On

Finaaliin päässeet kolme laulajaa esittävät vielä yhdet kappaleet, joiden joukosta löytyy biisi, joka kostuttaa Michael Monroen silmät. Se on Paula Vesalan kappale Sinuun minä jään. Esityksen jälkeen Monroe joutuu keräilemään itseään, vaikka hän on aikaisemmin ohjelmassa kritisoinut, kuinka televisiossa hänen mielestään itketään aivan liikaa.

– Minä päätin, että en itke teeveessä, kun kaikki siellä itkee. Suomalaiset rakastaa rypeä siinä melankoliassa ja itsesäälissä. Nyt tuli kyllä tippa linssiin ja itketti. Tämä oli niin koskettavaa, ja niin aitoa ja todellista, Michael Monroe kertoo liikuttuneena.

– Täällä pyyhitään silmäkulmia, juontaja Heikki Paasonen kommentoi.

Liikutuksen hetkien lisäksi nähdään ystävyydenosoitus, sillä Elastinen tahtoo haudata vanhat kaunat. Elastisen ja Michael Monroen yhteistyö ei aina ole sujunut The Voice of Finland -ohjelman kausilla mutkattomasti.

– Yksi juttu, mitä minä olen ajatellut koko tämän kauden ajan rakkauden osoituksena. Olin tässä ohjelmassa kolme vuotta, ja meillä oli paljon kovaa taistelua ja kiihkeitä tilanteita. Kaikki ne haavat, joita mulla oli Michael Monroen kanssa, niin me ollaan saatu kaikki korjattua, ja haluan antaa sinulle Michael ison halauksen, Elastinen sanoo.

Kaksikko halaa ja saa Tarja Turusenkin tunteelliseksi. Tarja pyyhkii silmäkulmiaan ja parahtaa: – Eihän tää nyt saa loppua!

Herkän ja jännittävän jakson päätteeksi julistetaan The Voice of Finland All Starsin voittaja, jonka valitsee paikan päällä Porvoon Taidetehtaalla oleva yleisö.

The Voice of Finlandin All Stars -kauden semifinaali ja finaali nähdään lauantaina 2. lokakuuta kello 20.00. alkaen. Jakso uusitaan vielä sunnuntaina 3.10. ja tiistaina 5.10.

Seuraa meitä somessa