fbq

Suoratoistovinkit: Lily-Rose Deppin tähdittämä kohusarja alkaa

Sarja sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuun lopulla.

The Idol

HBO Max MA

Äidin kuoleman aiheuttama hermoromahdus on suistanut poptähti Jocelynin viimeisimmän kiertueen raiteiltaan. Hän päättää kuitenkin lunastaa paikkansa USA:n merkittävimpänä ja seksikkäimpänä musiikki-ilmiönä. Hämäräperäinen yökerhomoguli Tedros saa Jocelynin intohimon roihahtamaan ilmiliekkeihin. Mies vaikuttaisi kuitenkin johtavan jonkinlaista kulttia.

Sam Levinsonin (HBO:n Euphoria), Abel Tesfayen ja Reza Fahimin luomaa uutuussarjaa The Idol tähdittävät sekä Tesfaye itse Tedrosin roolissa että Jocelyniä näyttelevä Lily-Rose Depp. Tesfaye tunnetaan ennen tätä paremmin artisti The Weekndinä, joka on käynyt Suomessakin keikalla. Lily-Rose Depp puolestaan on megatähti Johnny Deppin ja tämän ex-vaimon Vanessa Paradisin tytär.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sarja sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuun lopulla. Kaksi ensimmäistä jaksoa sisältänyt esitys aiheuttikin pienimuotoisen kohun väkivaltaisen ja seksuaalisen sisältönsä vuoksi.

Sarjan julkaisua on myös varjostanut mediaan levinneet huhut siitä, että kuvauksissa olisi ollut kaoottinen ilmapiiri, ja että valmista tuotosta olisi muuteltu vielä viime metreillä. Molemmat päätähdet ovat kiistäneet nämä tiedot.

Deppin ja Tesfayen lisäksi The Idolissa näyttelevät muun muassa Hank Azaria, Jane Adams ja Eli Roth. Sarjassa on kuusi osaa.

Viisikko lähtee rikoksen tielle

Barracuda Queens

Netflix MA

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

On vuosi 1995 Ruotsin Djursholmissa. Lollo, Klara, Frida ja Mia ovat ystävyksiä, joiden elämä on opiskelua ja juhlimista. Eräiden juhlien lasku on kuitenkin musertava, ja hetkellisessä epätoivossa ystävykset päättävät murtautua uuden naapurinsa Aminan kotiin ja ryöstää arvoesineet. He jäävät kuitenkin kiinni, mutta virkavallalle ilmoittamisen sijaan Amina haluaa liittyä ryöstöjengiin. Kuusiosainen Barracuda Queens -sarja naisjoukkion koko ajan syvenevästä rikoskierteestä perustuu tositapahtumiin.

Tasha kärsii Jackin menneisyydestä

The Ex-Wife

Katsomo TI

Tasha (Céline Buckens) elää näennäisesti täydellistä elämää: on ihana koti, rakastava aviomies ja suloinen tytär. Kuvankaunista   elämää tahraa kuitenkin Tashan miehen Jackin (Tom Mison) entinen vaimo Jen (Janet Montgomery), joka ei suostu jättämään Tashan perhettä rauhaan. Neliosainen psykologinen jännityssarja The Ex-Wife perustuu Jess Ryderin samannimiseen kirjaan, joka ilmestyi vuonna 2018. Brittiläinen televisiosarjaversio on puolestaan vuodelta 2022.

Avatar-saagan jatko saa ensi-iltansa suoratoistossa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Avatar: The Way of Water

Disney+ KE

James Cameronin monumentaalinen Avatar-jatko-osa The Way of Water sai ensi-iltansa joulukuussa 2022. Nyt tämä neljä Oscar-ehdokkuuttakin saanut tieteiselokuva saa suoratoistoensi-iltansa yksinoikeudella Disney+-palvelussa.

Tarinan tapahtumat sijoittuvat yli vuosikymmen ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen. Jake ja Neytiri ovat saaneet perheenlisäystä. Vanha uhka palaa, ja Na’vi-kansan pitää jälleen käydä taisteluun olemassaolonsa puolesta.

Cameron ei ollut aluksi varma, haluaako hän edes tehdä jatkoa Avatarille, mutta nyt niitä on luvassa yhteensä peräti neljä elokuvaa. Cameron kuvasi The Way of Waterin yhtä aikaa vuonna 2024 julkaistavan Avatar 3:n kanssa. Myös neljäs ja viides elokuva ovat tuotannossa.

– Kaikki neljä elokuvaa on mietitty viimeistä piirtoa myöten valmiiksi, ja kaksi niistä on nyt kokonaan kuvattu. Tulevaisuus riippuu kuitenkin tämän uusimman menestyksestä, Cameron kertoi Katson haastattelussa joulukuussa 2022.

Projekti toteutunee kokonaisuudessaan, sillä The Way of Water on tähän mennessä kerännyt jo reilusti yli kahden miljardin euron lipputulot.

Erikoisjakso nähdään yksittäisenä

Intelligence: A Special Agent Special

C More TI

Intelligence on Nick Mohammadin luoma brittiläinen komediasarja, jossa Mohammadin itsensä lisäksi toista pääosaa näyttelee Frendeistä tuttu David Schwimmer. Sarjaa ei ole Suomessa nähty, mutta mielenkiintoisesti C More esittää nyt sarjasta tänä vuonna valmistuneen itsenäisen erikoisjakson. Schwimmer esittää NSA-agenttia ja Mohammed hänen tietokoneanalyytikkoapuriansa. Heidän edustamansa CySecin tulevaisuus on vaakalaudalla, joten agenttien täytyy ottaa kovat aseet käyttöön pelastaakseen maineensa ja työpaikkansa. Jakson erikoisvieraana on Todella upeeta -sarjan tähti Jennifer Saunders.

Pyssysankari joutuu koston kohteeksi

The Old Way

Elisa Viihde Viaplay PE

Vanha pyssysankari joutuu tyttärensä kanssa kohtaamaan menneisyytensä haamut, kun hänen vuosia aikaisemmin murhaamansa miehen poika saapuu vaatimaan kostoa. Nicolas Cagen tähdittämä elokuva on valmistunut tänä vuonna, mutta sitä ei nähty Suomessa teatterikierroksella. The Old Way -lännenelokuva ei ole myöskään saanut kovin hyviä arvioita, mutta nyt sen laadukkuuden voi tarkistaa omin silmin Elisa Viihde Viaplay -palvelusta.

Seuraa meitä somessa