fbq
suoratoistoUudessa DC-sarjassa ilahduttava Suomi-viittaus: Peacemaker tekee levylöydön
Uudessa DC-sarjassa ilahduttava Suomi-viittaus: Peacemaker tekee levylöydön

13. tammikuuta alkanut Peacemaker-sarja jatkaa tarinaa uusimman Suicide Squad -elokuvan perään. Suicide Squadin superroistoryhmän mukana maailman pelastanut, John Cenan esittämä hieman yksinkertainen lihaskimppu Peacemaker värvätään uuteen salaiseen iskuryhmään, jonka tehtävä on aluksi miehelle itselleenkin hämärän peitossa. Esimakua hän saa tästä avausjakson lopussa pokatessaan baarista 80-luvun bändäriltä näyttävän mimmin, jonka kanssa vietettyä seksituokiota seuraa brutaali kaksinkamppailu.

Ennen kuin tilanne kirjaimellisesti räjähtää käsiin, Peacemaker riemastuu kun hän löytää mimmin levykokoelman, joka koostuu Peacemakerin itsekin diggaamista kasarirock-vinyylilevyistä. Yksi levyistä on suomalaisbändi Hanoi Rocksin vuoden 1983 Two Steps from the Move, jota pidetään yhtyeen menestyneimpänä.

Suomi-musaa myös kuullaan

Suomi-juhlat jatkuvat myös sarjan kakkosjaksossa. Kun Peacemaker ja hyypiöystävänsä Vigilante huvittelevat ammuskelemassa metsässä romuja, taustalla soi suomalaisen Santa Cruz -yhtyeen versio One Direction -yhtyeen kappaleesta Drag Me Down. Asian tekee erityisen kunniakkaaksi se, että sarjan ohjaaja-käsikirjoittaja James Gunn on itse valinnut kaikki sarjassa kuultavat musiikit.

21.01.2022 15:15 | Teksti: Atte Alhainen I Kuva: HBO

Seuraa meitä somessa