fbq
suoratoistoSykkeen playboykirurgi vai Luottomiehen luuseri? Tällainen Antti Luusuaniemi on oikeasti siviilissä: ”Mutta jos vaimo saisi toivoa…”
Sykkeen playboykirurgi vai Luottomiehen luuseri? Tällainen Antti Luusuaniemi on oikeasti siviilissä: ”Mutta jos vaimo saisi toivoa…”

Kiusallisessa naapuritoilailusta kertovassa Luottomies-sarjassa Antti Luusuaniemi esittää Tommi Mäkinen-Renwallia, jota vedetään kölin ali harva se arkipäivä. Usein myös viikonloppuisin.

Täysin toisenlainen roolihahmo on Sykkeen Max Hansson, joka on paitsi sydänkirurgi, myös sydäntenmurskaaja. Onko Antti itse enemmän tosielämän Aku Ankka vai Sykkeen Maxin kaltainen seksikäs alfauros?

– Olen varmaan molempia. Mutta jos vaimo saisi toivoa, niin varmaan enemmän se seksikäs miehinen mies, Antti nauraa.

Antti Luusuaniemessä, 42, on sekä sydänkirurgi-Maxin seksikkyyttä että luuseri-Tommin arkista huumoria.

Alun perin koomikko

Antti kertoo hieman vieroksuvansa itseensä usein liitettävää seksikästä statusta. Hän uskoo sen tulevan herkullisista roolihahmoistaan.

– Olen aina elänyt huumorista ja rakastan sitä, että saan ihmiset nauramaan. Oikeastaan näyttelijänurani lähtikin siitä, että tein komediaa ja sketsejä.

Sykkeen Max Hansson on playboy ja se tietty mielikuva tulee varmaan sieltä. Näyttelijälle on kuitenkin hävyttömän mielenkiintoista esittää Luottomiehen Tommia, jolle menee kaikki pieleen ja häntä vedetään kuin litranmittaa.

– Niin, ja sitten on vielä M/S Romanticin Kaitsu. Siinä on hahmo, joka on jollakin surullisella tavalla varmaan yhdistelmä niitä molempia.

Supersuositun Luottomies sarjan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen. Samat herrat ovat myös käsikirjoittaneen komediasarjan.

 

08.10.2021 15:08 | Teksti: Eetu Ampuja I Kuva: Allerin arkisto, Nelonen ja Yle

Seuraa meitä somessa