fbq
suoratoistoSyke-sarjan uusi kausi Ruutuun kesäkuussa
Syke-sarjan uusi kausi Ruutuun kesäkuussa

Uusi, 10. kausi on 24-osainen, ja se käynnistyy 4. kesäkuuta Ruutu+-suoratoistopalvelussa. Sykkeelle on luvassa jatkoa myös 10. kauden jälkeen, ja sarjaan perustuva elokuva saapuu valkokankaille tämän vuoden aikana.

Uuden kauden keskiössä on elämän arvaamattomuus,  ja traumapolilla saadaan varautua yllätyksiin sekä työ- että yksityiselämässä. Kausi käynnistyy kohtalokkaalla bussionnettomuudella, jossa osallisina on myös traumapolin työntekijöitä. Kauden potilastarinat kertovat muun muassa dopingiin sortuneesta nuoresta urheilijasta, Suomessa harvinaisesta denguekuumeesta, heräämisestä kesken leikkauksen sekä lintuinfluenssasta, joka aiheuttaa kaaosta traumapolilla.

Syrjähyppy vaanii ajatuksissa

Uudella kaudella Johannan ja Maxin suhde on kriisissä. Johannan edellinen raskaus päättyi keskenmenoon, eikä Maxin toive uudesta yrityksestä saa vastakaikua. Myös Sonja kipuilee omien suhdekiemuroidensa kanssa. Aviomies Aleksi on vihdoin saanut töitä, ja uudet tuulet puhaltavat perhe-elämässä. Silti syrjähyppy Jessen kanssa vaanii Sonjan ajatuksissa. 

Jarin  poika Santeri aloittaa traumapolilla amanuenssina. Täydellisyyttä vaativa Jari päättää toimia poikansa ohjaajana, mikä osoittautuu huonoksi ideaksi.  Rahaongelmissa pitkään kieriskelleen Ainon elämään saapuu pelastus yllättävältä taholta. Epäonnea suhderintamalla kohdannut Leevi ihastuu ja tekee arkailun sijaan rohkeasti aloitteen. Myös Jannica löytää uuden kiinnostuksenkohteen ja ottaa kaikki keinot käyttöön hurmurin nappaamiseksi.  

Sykkeen lääkäreitä näyttelevät Nicke Lignell (vas.), Matti Ristinen, Leena Pöysti, Antti Luusuaniemi ja Sebastian Rejman.

Sykkeen vakihahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Nikke (Janne Saarinen), Santeri (Akseli Kouki), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). 

Uudella kaudella sarjassa vierailevat mm.  Marja Salo, Eino Heiskanen, Jarmo Mäkinen, Kai Vaine, Minka Kuustonen, Heikki Kinnunen, Jussi Nikkilä, Thelma Siberg ja Arman Alizad. Kauden ovat ohjanneet Taavi Vartia ja Toni Laine, ja sarjan pääkäsikirjoittajat ovat Anne Prokofjeff ja Hanna Leivonniemi

Sykkeen 10. kausi käynnistyy maksullisessa Ruutu+-suoratoistopalvelussa perjantaina 4. kesäkuuta. Silloin katsottavaksi tulee kauden neljä ensimmäistä jaksoa. Siitä eteenpäin palveluun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. 10. kauden kaksi ensimmäistä jaksoa esitetään myös Nelosella 4.6. klo 19.00. Ne voi katsoa Ruudusta maksutta Nelosen esityksen jälkeen.

 

22.04.2021 17:06 | Lähde: Nelonen Ruutu I Kuvat: Numi Nummelin/Nelonen Ruutu

Seuraa meitä somessa