fbq
Suosikkireality palaa hääkriisillä

Ensimmäisen kerran Minna Paloniemi, 27, ja Jarkko Romakkaniemi. 29, kohtasivat torniolaisessa baarissa vuonna 2011. Tuolloin romanssi jäi lyhyeksi, sillä Jarkko oli jo tahollaan varattu mies. Samaan baariin kaksikko päätyy monen mutkan kautta myös alkuvuodesta 2019, ja silloin se oli menoa.

– Jarkko on miulle tosi rakas, koska hän on niin huomaavainen ja kehuu minua. Mulle tulee hyvä fiilis, Minna kuvailee rakastaan.

Myös Jarkolla on sanottavaa avopuolisostaan.

– Minna on ensinnäkin niin nätti. Ja ihana. Ja kohtelias. Ossaa hän olla semmoinen töksäytteleväkin, mutta sekin on osa sitä, miksi mää häntä rakastan. Että hän ei ole semmoinen v-tun hienohelma, Jarkko pohdiskelee.

Parin yhteinen koti sijaitsee rajajoen toisella puolen Ruotsin Haaparannassa, mutta häitä on tarkoitus juhlia Suomessa. Kesä kuluu kiihkeissä juhlavalmisteluissa, mutta elokuussa kolme viikkoa ennen häitä sydämistynyt Minna ilmoittaa, että vihkiminen on peruttu! Onko hauskanpidosta pitävä Jarkko mennyt irrottelussaan liian pitkälle?

Syyskuinen juhla-aamu valkenee sateisena, mutta onko kaikki sittenkään hyvin? Saavatko pohjoisen rakastavaiset Minna ja Jarkko lopulta toisensa?

Unelmahäät-rakkausrealityn uudet jaksot discovery+-suoratoistopalvelussa maanantaisin 12.4. alkaen. Neloskausi on kahdeksan jakson mittainen.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
26.04.2021 17:37 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Olli Luoma-aho/discovery+

Seuraa meitä somessa

Saatat pitää myös näistä