fbq
suoratoistoSquid Game rikkoo kaikki ennätykset: Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja
Squid Game rikkoo kaikki ennätykset: Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja

Netflix tiedotti The Squid Gamen olevan palvelun suosituin uusi julkaisu koskaan. Se on nyt suoratoistojätin katsotuin sarja yli 80 maassa ympäri maailmaa. 17. syyskuuta julkaistu draama on myös ensimmäinen Netflix-sarja, joka on ensimmäisenä julkaisukuukautenaan ylittänyt 100 miljoonan katsojan rajapyykin. Katsojiksi katsotaan kaikki käyttäjät, jotka ovat katsoneet sarjaa yli kaksi minuuttia. 

Yllättävistä käänteistään tunnettu The Squid Game kertoo eteläkorealaisista pahoissa rahavaikeuksissa olevista ihmisistä, jotka osallistuvat kohtalokkaisiin peleihin rahan toivossa. Lasten peleissä voittajalle on luvassa rikkauksia, kun taas häviäjät pääsevät hengestään, ja rahapotti kasvaa sitä mukaa kun kilpailijoita tapetaan.

Sarja on saavuttanut globaalia huomiota erityisesti sosiaalisen median välityksellä. Yhdeksi sen suosion syyksi on arvioitu myös sitä, että sarjaa on sekä tekstitetty että dubattu lukuisilla kielillä. 

Vertailun vuoksi edellinen Netflix-ykkönen Bridgerton saavutti avauskuukautenaan 82 miljoonaa katselua. Kolmantena kyseisellä listalla keikkuu ranskalainen rikossarja Lupin 76 miljoonalla katselulla. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
13.10.2021 13:46 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: Netflix

Seuraa meitä somessa