fbq
suoratoistoSofia Belórf: "Pelkäsin isääni lapsena"
Sofia Belórf: "Pelkäsin isääni lapsena"

Kohukaunotar Sofia Belórfin elämää ja arkea kuvaavasta realitysarjasta Sofian salaisuudet on tänään tullut discovery +-suoratoistopalveluun kaksi uutta jaksoa. Niistä ensimmäisessä Sofia kertoo kipeistä lapsuuden traumoistaan psykoterapeutti Riina Luomanperälle. Sofian lapsuutta Ylivieskassa leimasivat hänen marokkolaisen isänsä päihteidenkäyttö ja aggressiivisuus. Lopulta vanhemmat erosivat.

– En ole ollut oikeastaan missään tekemisissä isäni kanssa sen jälkeen kun olin ehkä 12-vuotias. En ole siis nähnyt isääni sen jälkeen, Sofia sanoo.

Vajaan vartin mittaisessa jaksossa Sofia ehtii myös rempata, shoppailla sisustustavaroita ja viettää aikaa pikkuveljensä Amin Ruusilan kanssa. Esiin nousee myös outo huijaus tältä keväältä, kun Sofiaa väitettiin kummallisen kirjan kirjoittajaksi.

Sofian salaisuudet-sarjan viidennessä osassa tavataan myös Sofian pikkuveli Amin.

Tämän viikon toisessa uudessa jaksossa tutustutaan tarkemmin Sofian työhön somevaikuttajana ja ihmetellään yhdessä hänen kirjanpitäjänsä kanssa sitä, ettei Sofian verokortissa ole tulorajaa. Lisäksi käydään juonteita tasoittavassa ja ennaltaehkäisevässä happohoidossa. Sofian Helsingin-kodin kylppärissä on putkitukos, kun pytystä löytyy edellisen asukkaan jäljiltä kuusi kiloa tamponeja.

16-osaisesta Sofian salaisuudet-sarjasta tulee discovery+-suoratoistopalveluun kaksi uutta jaksoa viikossa aina maanantaisin.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Sami Wilenius/discovery+