fbq
suoratoistoSinkkuelämää-jatkosarjassa Carrie Bradshaw pääsee jälleen deittailun makuun – jäykät treffit saavat yllättävän käänteen
Sinkkuelämää-jatkosarjassa Carrie Bradshaw pääsee jälleen deittailun makuun – jäykät treffit saavat yllättävän käänteen

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia And Just Like That… -sarjan kuudennesta jaksosta, joka julkaistiin 13.1. 

Kymmenosaisessa Sinkkuelämää-jatkosarjassa on edetty jo kuudenteen jaksoon. Sarjan päähahmo Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) on jatkanut elämäänsä aviomiehensä Kihon (Chris Noth) kuoleman jälkeen pienin askelin. Hän on myynyt asuntonsa ja ostanut hulppean lukaalin kantakaupungista. Toimittajana työskentelevä Carrie on työstänyt kaiken ohessa myös omaelämäkertakirjaa.

Lue myös: Esimakua Sinkkuelämää-jatkosarjan tulevasta jaksosta – Miranda paljastaa Charlotelle villin fantasiansa

Tuoreimmassa jaksossa hän on saanut kirjoitettu kirjan ja luetuttanut sen kustannustoimittajalla, joka on varsin vaikuttunut sinkkuelämästä aiemmin rustailleen Carrien tekstistä. Kustannustoimittajalla on kuitenkin yksi mutta. 

– Jos julkaisemme tämän tällaisena, lukijasi hyppäävät ulos ikkunasta jäätelöpurkit kourissaan. Olisi ihanaa ja minusta helposti toteutettavissa, jos voisit antaa hieman lukijoille toivoa, viittauksen valoisammasta tulevaisuudesta? Kustannustoimittaja ehdottaa jaksossa.

Kustannustoimittajalla on villi ehdotus. Hän ehdottaa Carrielle treffejä, joka tyrmää ehdotuksen oitis. 

– Mutta jos olet yhtään avoin ajatukselle, edes yksistä treffeistä, olisi hienoa, jos ne tapahtuisivat pian. Haluaisin kovasti saada kirjan pukinkontteihin, kustannustoimittaja jatkaa. 

Carrien ystävä Seema on ladannut Carrielta salassa hänelle deittiprofiilin. 

Treffit, jotka menivät penkin alle

Myöhemmin Carrie palaa kustannustoimittajan juttusille ja ehdottaa, ettei koko kirjaa julkaistaisi. Mieli kuitenkin muuttuu, kun hän kuulee kustannustoimittajan keskustelleen tunnetun tv-toimittaja Oprah Winfreyn kanssa asiasta. Carrien ystävät ovat myös sitä mieltä, että tämän tulisi kokeilla deittailua miehensä kuoleman jälkeen. 

Carrien nykyinen ystävä Seema (Sarita Choudhury) on ollut kaukaa viisas ja tehnyt ystävälleen deittiprofiilin. 

Lue myös: Tätä mieltä kriitikot ovat Sinkkuelämää-jatkosarjasta: "Lukiolainen olisi voinut kirjoittaa tämän"

Carrie uskaltautuu  lopulta menemään treffeille deittisovelluksessa tutustuneen Peterin kanssa. Ravintolapöydässä on sangen hermostunut tunnelma kaksikon tutustellessa toisiinsa. 

– Pakko myöntää. Nämä ovat ensimmäiset treffit vaimoni kuoltua, Peter toteaa ja kertoo vaimonsa sairastaneen munasarjasyöpää. 

Carrie kertoo myös tilanteestaan. Lyhyen ja kangertelevan juttutuokion päätteeksi Carrie ehdottaa, josko he tilaisivat juotavaa. 

Ei aikaakaan, kun kaksikko tulee ulos ravintolasta varsin juhlatuulella. Iloliemi on maistunut niin, että Peter oksentaa lopulta solkenaan, Carrie alkaa sen seurauksena myös yökkäämään. 

Seuraavana päivänä Carrie kauhistelee ystävilleen tilannetta hyväntekeväisyyshuutokauppatilaisuudessa. Yllättäen hän kohtaakin miehen samaisessa tilaisuudessa. 

And Just Like That…katsottavissa HBO Maxilla.  

Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: HBO Max