fbq
suoratoistoRohkean Lust-sarjan tähdet Katson haastattelussa: "Haluan hyvää seksiä loppuelämäni ajan"
Rohkean Lust-sarjan tähdet Katson haastattelussa: "Haluan hyvää seksiä loppuelämäni ajan"

Sarjassa ei mässäillä paljaalla pinnalla, vaikka seksikohtauksia toki onkin. Yksi tärkeimmistä asioista näyttelijöille oli se, että sarja olisi mahdollisimman realistinen, eikä siloteltu.   

– Olemme jumiutuneet pornograafisiin kuviin. Emme näe missään, miltä seksi oikeasti näyttää. Saatat tuntea olevasi supersankari, kun tunnet himoa ja teet aloitteen seksiin, mutta et näytä supersankarilta. Näytät ehkä hassulta, tyhmältä tai hullulta, Elin Klinga kuvailee Katsolle.

– Kun saa orgasmin, kasvot näyttävät varmaan aika huvittavilta, Sofia Helin lisää. Sofia tunnetaan erityisesti Silta-sarjasta, joka teki hänestä kansainvälisesti tunnetun tähden.

Toinen tärkeä teema Lustissa on tarkastella jo hieman varttuneempien naisten seksielämää. Sen käsittely on tekijöiden mielestä ollut hyvin vapauttavaa, sillä aihe ei populaarikulttuurissa juuri ole esillä.

– Heillä ei saisi olla seksiä. Itse ainakin toivon, että minulla on hyvää seksiä loppuelämäni ajan, jos haluan. Sen pitää lähteä yksilöstä. Ei yhteiskunnan tule päättää, kenellä on seksiä ja kenellä ei, Elin julistaa.

Lue myös: Roisin Lust-sarjan tähti tunnustaa: Ruuhkavuodet veivät seksihalut

Anja Lundqvist (vas.), Elin Klinga, Sofia Helin ja Julia Dufvenius ovat läheisiä ystäviä myös tosielämässä.

Intiimejä kohtauksia oman miehen kanssa

Seksikohtausten tekeminen ei ole näyttelijöille välttämättä miellyttävää hommaa, mutta naiset kertovat niiden sujuneen tässä tuotannossa turvallisessa ilmapiirissä. Miesrooleihin oli valittu näyttelijöitä, jotka he tunsivat entuudestaan. Julia ja Elin värväsivät mukaan jopa omat aviomiehensä. 

– Minulla on seksikohtaus oman mieheni kanssa, joka hänkin on näyttelijä. Meidän piti tehdä seksikohtauksia koko päivä, joten oli helppoa tehdä se hänen kanssaan. Meillä oli tosi hauska päivä, vaikka olihan se vähän kiusallistakin, Julia Dufvenius hymähtää.

– Ja sitten menitte kotiin ja harrastitte seksiä?, Elin kysyy.

– Ei! Meni muutama päivä toipua siitä, Julia nauraa.

Lue myös: Silta-sarjan Sofia Helin yllättää seksisarjan pääosassa – perustuu omiin kokemuksiin

Lust koko kausi 18.3. HBO Maxilla. 

09.03.2022 17:09 | Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: HBO Max

Seuraa meitä somessa