fbq
suoratoistoRenny ja Johanna Harlinin suurin haave toteutuu tv-sarjassa: raskaustesti näytti plussaa
Renny ja Johanna Harlinin suurin haave toteutuu tv-sarjassa: raskaustesti näytti plussaa

Katsojat pääsevät huhtikuusta alkaen seuraamaan maksuttomassa mtv-palvelussa uutta The Harlins -realitysarjaa, jossa kurkistetaan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän puolison Johannan vauhdikkaaseen elämään. Sarjassa seurataan Harlinien tärkeää vuotta, ja tuore aviopari avaa ensimmäistä kertaa yksityiselämäänsä ja ajatuksiansa katsojille. 

Harlinit solmivat kihlat vuosi sitten ystävänpäivänä ja avioituivat viime kesänä. Tällä hetkellä Kreikassa asuvilla rakastavaisilla on nyt iloisia uutisia kerrottavanaan: he odottavat kesävauvaa. The Harlins -sarjassa tullaan näkemään se hetki, kun Johannan tekemä raskaustesti näytti positiivista.

–Tätä olen rukoillut koko elämäni pikkutytöstä asti. Tämä on ollut iso unelmani, ensimmäistä lastaan odottava Johanna Harlin kertoo sarjan tiedotteessa.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin elämästä kuvataan tosi-tv-sarja

Johanna ja Renny Harlin ovat kertoneet avoimesti lapsitoiveistaan.

– Suurin haaveeni on ollut se, että löytäisin tästä maailmasta sellaisen ihmisen, jota rakastaisin niin paljon ja hän rakastaisi minua, että me haluaisimme luoda yhdessä perheen, joka on rakkauden ja yhteisyyden keskusta. Haave on nyt toteutumassa, Renny Harlin kertoo. Hänellä on entuudestaan reilu parikymppinen Luukas-poika.

The Harlins mtv-palvelussa huhtikuussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
14.02.2022 09:32 | Kuvat: Matti Eerikäinen/MTV

Seuraa meitä somessa