fbq
suoratoistoRenny ja Johanna Harlinin elämästä kuvataan tosi-tv-sarja
Renny ja Johanna Harlinin elämästä kuvataan tosi-tv-sarja

Luokanopettajana työskennelleen Johanna Kokkilan, 27, elämä muuttui kertaheitolla, kun hänet valittiin näyttelemään Renny Harlinin, 62, ohjaamaan Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -komediaan. Yhteistyö johti toiseen, ja työn tiimellyksessä Johanna ja Renny rakastuivat ja muuttivat saman katon alle Bulgariaan.

Pari solmi kihlat ystävänpäivänä 2021, ja Johanna on jo ottanut artistinimekseen Rennyn sukunimen. Häitä juhlitaan vielä tänä syksynä, ja juhlapaikkana on kuuluisa Saint-Tropez Ranskan Rivieralla.

The Harlins-sarjaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa– elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin kuuluvat ennen kaikkea kolmen päivän eksklusiiviset häät ja niitä seuraava unelmien häämatka. Näyttelijänä uraansa aloittelevalla Johannalla on keskeinen rooli Rennyn uusimmassa Refuge-elokuvassa, ja hän myös valmistautuu tuleviin fitness-kisoihin. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeitaan. Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily  saa ensi-iltansa 28.7.

Hektisen työn lisäksi sarjassa kurkistetaan Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja päästään mukaan parin tähtihetkiin punaiselta matolta romanttisille treffeille. Kisakuntoon tähtäävän Johannan ja median pyörityksessä elävän Rennyn elämästä ei tunteita ja tapahtumia puutu, mutta rakastavaisten jalat pitää maassa huomionkipeä pieni Myy-koira.

Katsojille toivoa ja uskoa unelmiin

Renny Harlin kertoo, että häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin tv-ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntuivat oikeilta.

– Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa, ja minua on myös pyydetty osallistumaan moniin tosi-tv-sarjoihin kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa eikä motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, Renny sanoo.

Johanna Harlin on samaa mieltä.

– Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Meille on tärkeää, että ohjelman sisältö tulee olemaan aitoa ja pääsemme näyttämään, mitä pinnan alla on. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin, Johanna kertoo.

The Harlins -ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

The Harlins -ohjelman  esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

 

11.06.2021 11:35 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: mtv-palvelu

Seuraa meitä somessa