fbq
suoratoistoRenny Harlin avittaa kihlattunsa näyttelijän uraa: Johannalla on tie auki tähtiin
Renny Harlin avittaa kihlattunsa näyttelijän uraa: Johannalla on tie auki tähtiin

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Renny Harlin ja hänen kihlattunsa, bikini fitnessissäkin menestynyt Johanna Harlin purkittavat nyt mtv-palvelussa myöhemmin nähtävää The Harlins -tosi-tv-sarjaa. 

– Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa. Minua on myös pyydetty moniin tosi-tv-sarjoihin osallistumaan kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa ja motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, syksyllä häihinsä valmistautuva Renny kertoo.

Aiemmin tänä vuonna kaksikko kuvasi Rennyn ohjaamaa The Refuge -elokuvaa. Johanna nähdään kauhuelokuvassa suuressa roolissa.

– Hän on synnynnäinen näyttelijä. Näin juuri Cannesin filmifestivaaleille lähtevän trailerin. Onhan siinä monta kuuluisaa näyttelijää, mutta kyllä eniten näkyi tuleva vaimoni. Ei sitä pääse yli eikä ympäri, Renny myhäilee.

Rennyn mukaan The Refugea markkinoidaan juuri Johannan kasvoilla. Syykin on selvä.

– Hän on niin näyttävän näköinen ja tehnyt loistavaa työtä elokuvassa. Näen, että tie tähtiin on auki. Hän on aivan loistava ohjattava.

Riihimäkeläislähtöisen ohjaajan mukaan yhteistyö avopuolison kanssa toimii kuin ajatus.

– Se on samanlaista kuin ihmissuhteemme: tiedämme, että voimme puhua mistä vain. Ymmärrämme toisiamme. Voin kertoa, miksi mitäkin tehdään, ja hän ymmärtää sen. Johannallakin on omia ideoita, joita kunnioitan. Kaikki tulee rakkaudesta.

Teksti: Eetu Ampuja, Anuliina Liukkonen I Kuva: Pasi Murto