fbq
suoratoistoNetflixin viikonlopun uutuudet tarjoavat hevikomediaa ja puhelinseksiä
Netflixin viikonlopun uutuudet tarjoavat hevikomediaa ja puhelinseksiä

 

Metal Lords

Netflix PE 8.4.

Hunter ja Kevin ovat koulunsa ainoat henkilöt, jotka enää pitävät heavy metal -musiikista. Niinpä heidän on vaikeuksia saada basistia hiljattain perustamaansa Skullfucker-bändiin. Koulun bändikilpailuun olisi kuitenkin päästävä, joten kaksikko kääntyy epätoivoissaan selloa soittavan Emilyn puoleen. Metal Lords -elokuvan on käsikirjoittanut D.B. Weiss, toinen Game of Thrones -sarjan luojista. Amerikkalaisleffan musiikkituottajana on puolestaan toiminut Rage Against The Machine -yhtyeen kitaristi Tom Morello.

Dirty Lines

Netflix LA 8.4.

Hollantilaissarja Dirty Lines sijoittuu 1980-luvun Amsterdamiin. Veljekset Frank ja Ramon Stigter perustavat uudenlaisen yrityksen – eroottista viihdettä puhelimen välityksellä tarjoavan Teledutchin. Kyseessä on ensimmäinen puhelinseksiä tuottava yritys Euroopassa. Yliopisto-opiskelija Marly Salomon tulee Teledutchiin töihin. Kun Stigtereistä tulee rikkaita lähes yhdessä yössä, myös Marly tempautuu mukaan seksin, huumeiden ja juhlimisen täyteiseen hullunmyllyyn. 


Tomorrow

Netflix LA 8.4.

Arkitodellisuuden ylittävät eteläkorealaiset sarjat ovat saavuttaneet suurta suosiota viime vuosina. Jonon jatkoksi saadaan nyt fantasiasarja Tomorrow, jossa nuori Choi Jun-woong joutuu pahaan onnettomuuteen. Hän tapaa kuolemanenkelin Gu Ryeonin ja saa yliluonnollisen erikoistehtävän. Tarkoitus on estää ihmisiä tekemästä itsemurhia.

 

Seuraa meitä somessa