fbq
suoratoistoKatso traileri: Sofia Belórf avautuu elämästään uutuussarjassa
Katso traileri: Sofia Belórf avautuu elämästään uutuussarjassa

Discovery +-suoratoistopalvelussa alkaa ensi maanantaina uusi 16-osainen realitysarja Sofian salaisuudet. Siinä päästään seuraamaan julkisuudesta tutun kohukaunotar Sofia Belórfin elämää ja arkea.

Belórf on jakanut elämäänsä jo pitkään sosiaalisen median kautta. Harkitusti rakennettu Instagram-kuvasto ei kuitenkaan kerro hänestä kaikkea, kuten muun muassa viime aikojen ihmissuhdekäänteet ja rikostuomio ovat osoittaneet. 

Uudenlaisessa, lyhyistä jaksoista koostuvassa Sofian salaisuudet-sarjassa päästään kurkistamaan päähenkilön elämään somea ja seurapiiripalstoja laajemmasta näkökulmasta. Ohjelma näyttää Sofian arjen sellaisena kuin se on, niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Kamera seuraa hänen kintereillään arjessa ja juhlassa, kotona ja matkoilla Dubaissa ja Espanjassa sekä ystävien ja kumppani Stefan “Stefu” Thermanin seurassa.

Matka vie myös terapeutin vastaanotolle, jossa Sofia purkaa nykyisen parisuhteensa sekä menneisyytensä kipukohtia. Jaksojen myötä avautuu monimuotoisempi kuva siitä, millaista tunnetun henkilön elämä on sosiaalisen median kiillotetun pinnan alla.

Sarjan tuottaa Discoverylle Solar Republic. 

Sofian salaisuudet alkaa discovery+ -suoratoistopalvelussa 7. kesäkuuta. Sarjaa tulee katsottavaksi kaksi uutta jaksoa viikossa aina maanantaisin.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Samuli Karala/discovery+