fbq
suoratoistoKatso traileri: Nuorisohitti iCarly sai uuden kauden yhdeksän vuoden jälkeen
Katso traileri: Nuorisohitti iCarly sai uuden kauden yhdeksän vuoden jälkeen

Teinisuosikiksi yli 10 vuotta sitten kohonnut tilannekomediasarja iCarly tekee paluun 9 vuoden tauon jälkeen. Uudella tuotantokaudella teinistä aikuiseksi kasvaneella Carly Shaylla on nyt vastassaan aikuisten ongelmat, joita hän pui yhdessä muiden sarjan alkuperäiskaartista tuttujen hahmojen kanssa. 

Kesäkuussa Yhdysvalloissa julkaistu uusi kausi on ollut siellä yksi Paramount+-suoratoistopalvelun katsotuimmista ohjelmista. Sarjan siellä saaman suosion siivittämänä uuden kauden julkistus Pohjoismaissa aikaistetaan nyt syyskuulta heinäkuulle, ja suomalaisetkin katsojat pääsevät seuraamaan uusia jaksoja jo perjantaina.

Uudella, 13-osaisella kaudella palataan lähes kymmenen vuotta sitten hyvästeltyyn tuttuun ympäristöön, jossa päähenkilö, nettivaikuttaja Carly Shay (Miranda Cosgrove) ja hänen ystävänsä elävät nyt parikymppisten elämää töiden, ihastusten ja perheidensä parissa.

Uudella kaudella nähdään myös  kaksi uutta kasvoa: Carlyn kämppistä ja parasta ystävää Harperia esittää Florida Girls-sarjasta tuttu Laci Mosley. Freddien tytärpuolta Millicentiä näyttelee The Affairissa ja See-sarjassa nähty Jaidyn Triplett. Sarjassa jatkavat aiemmilta kausilta tutut tähdet Jerry Trainor (Spencer) ja Nathan Kress (Freddie).

Nickelodeonin alkuperäisessä iCarly-sarjassa (2007–2012) seurattiin teini-ikäisiä ystäviä, jotka tekivät webcast-lähetyksiä ikäisilleen nuorille. Dan Schneiderin ohjaama sarja saavutti suuren suosion ja rikkoi katsojaennätyksiä. Uusi kausi on herättänyt maailmalla laajaa huomiota, ja luvassa on vielä toinen uusi kausi.

iCarly-komediasarjan uusi kausi Paramount+-palvelussa 30. heinäkuuta alkaen. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
27.07.2021 14:09 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Paramount+

Seuraa meitä somessa