fbq
Katso kuva: Tältä näyttää uusi Sinkkuelämää-sarja

Ensimmäinen still-kuva kymmenestä jaksosta koostuvasta uutuussarjasta on nyt julkaistu. Siinä esiintyvät Carrie Bradshaw’n rooliin palaava Sarah Jessica Parker sekä Cynthia Nixon Miranda Hobbesina ja Kristin Davis Charlotte Yorkina.

Max Original -sarja And Just Like That... kääntää uuden sivun rajoja aikoinaan rikkoneen Sinkkuelämää-sarjan (Sex and the City, 1998–2004) tarinassa. HBO-sarjan loi Darren Star, ja se perustui Candace Bushnellin samannimiseen kirjaan.

Uutuussarja And Just Like That... seuraa Sinkkuelämää-sarjasta tuttuja Carrieta, Mirandaa ja Charlottea nyt viisikymppisinä heidän etsiessään yhä omia polkujaan elämän ja ystävyyden yhä mutkikkaammaksi käyvässä viidakossa.

Sarjan tähän mennessä julkistettuihin näyttelijöihin kuuluvat myös Sara Ramírez (Che Diaz), Chris Noth (Mr. Big eli Kiho), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) ja Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Uuden sarjan vastaavat tuottajat ovat Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John P. Melfi ja Michael Patrick King. Käsikirjoittajina toimivat Michael Patrick Kingin lisäksi Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg ja Elisa Zuritsky. 

Kaikki Sinkkuelämää-sarjan tuotantokaudet ovat katsottavissa HBO Nordicilla. Vielä ei ole kerrottu, koska And Just Like That… saa ensi-iltansa.

Miranda (Cynthia Nixon, vas.), Carrie (Sarah Jessica Parker) ja Charlotte (Kristin Davis) jatkavat seikkailujaan  New Yorkissa nyt viisikymppisinä.

 

13.07.2021 13:59 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: HBO Nordic

Seuraa meitä somessa