fbq
suoratoistoKatiska-dokumentti: Sofia Belórf huomasi hälytysmerkit Niko Ranta-ahon käytöksessä: "Näin, että nyt on jotain outoa"
Katiska-dokumentti: Sofia Belórf huomasi hälytysmerkit Niko Ranta-ahon käytöksessä: "Näin, että nyt on jotain outoa"

Katiska-dokumentti: Sofia Belórf ärsyyntyi Niko Ranta-ahon linnakundikavereista: "Enhän mä käsittänyt, että Niko on heidän pomo"

Sofia Belórf kertoo maanantaina 31.1. Ruutu+-palveluun julkaistussa Katiska-dokumenttisarjan uudessa jaksossa rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon ja elämästään huumepomon puolisona Espanjassa.

Jaksossa seurataan kansainvälisen huumekaupan toimintaa Espanjan Aurinkorannikolla ja tutkitaan Katiska-liigan huumeiden matkaa Suomeen. 

Sofia Belórf kertoo dokumentissa pariskunnan yhteisen Dubain-reissun olleen ikimuistoinen, koska siellä Sofia huomasi ettei Niko voinut hyvin.

- Niko veti lähes päivittäin semmoisia kännejä, mitä en ollut tottunut näkemään. Näin, että nyt on jotain outoa. Sehän meni aina parvekkeelle puhumaan hirveen pitkiä, yli tunnin puheluita.

Lue myös: Sofia Belórf Katiska-dokumentissa suhteestaan Niko Ranta-ahoon: "Olin ylpeä rehellisestä suomalaisesta miehestäni"

Niko selitti, että hänen kavereitaan oli jostain syystä otettu kiinni ja hänen piti auttaa heitä.

- Ajattelin, että miksi hän ottaa ne kauhean raskaasti. Hän ei muusta puhunut. Meille tuli riitakin kerran dinnerillä, kun hän vaan jauhoi tuota. Sanoin, että onko meillä mitään muuta puheenaihetta, Sofia muistelee.

Sofia kertoi Nikolle, ettei hän jaksa linnakundikavereita ja sitä, että Nikon elämä pyörii heidän ympärillään.

- Enhän minä silloin käsittänyt, että hän on se heidän pomo, Sofia taustoittaa.

Lue myös: Katiska 2: Ranta-aho värväsi lapsuudenystävänsä huumehommiin: "Niko kysyi, onko pikkurahan tarvetta"

Kolmiosainen Katiska-dokumenttisarja on katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Uusi jakso ilmestyy palveluun maanantaisin. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
31.01.2022 13:26 | Teksti: Tanja Korpela I Kuva: Allerin arkisto

Seuraa meitä somessa