fbq
suoratoistoKaikki synnit-rikosdraamasarjan uuden kauden kuvaukset alkavat
Kaikki synnit-rikosdraamasarjan uuden kauden kuvaukset alkavat

Kaikki synnit-rikosdraamasarjasta on aiemmin julkaistu Elisa Viihteellä kaksi tuotantokautta. Mika Ronkaisen ja Venla Aakon käsikirjoittaman ja Ronkaisen ohjaaman sarjan kolmannen kauden keskiössä jatkavat aiemmilta kausilta tutut hahmot. Sarjaa tähdittävät mm. Maria Sid ja Johannes Holopainen (kuvassa) sekä  Matti Ristinen, Inka Kallén ja Kreeta Salminen.

Pohjois-Pohjanmaalle paikantuvan rikossarjan uusi, kolmas tuotantokausi sijoittuu ajallisesti nykyaikaan ja noin viisi vuotta eteenpäin sarjan ensimmäisen tuotantokauden tapahtumista. Ensimmäiseltä kaudelta tutut KRP:n rikostutkijat Sanna Tervo (Maria Sid) ja Lauri Räihä (Johannes Holopainen) palaavat takaisin Varjakkaan kopiomurhaajan iskettyä paikkakunnalle, jonka sarjamurhaaja laittoi viisi vuotta aiemmin polvilleen. Kaksikon rinnalla murhaajaa ja aikaa vastaan taistelee paikallispoliisi Jussi Ritola (Matti Ristinen), jota vaimon vanhat teot eivät jätä rauhaan.

Pääosin Oulun seudulla kuvattavan uuden kauden kuvaukset alkavat heinäkuun lopussa,  ja tekijätiimi on pitkälti sama kuin aiemmilla tuotantokausilla. MRP Matila Röhr Productionsin Ilkka Matilan tuottaman sarjan ovat käsikirjoittaneet ensimmäisen kauden käsikirjoituksesta Göteborgin elokuvajuhlilla palkitut ja molemmista tuotantokausista Venla-ehdokkuudet saaneet Mika Ronkainen ja Venla Aakko.  Ronkainen ohjaa aiempien tuotantokausien tapaan myös uuden kauden jaksot.

Elisa Viihde Viaplayn suosituimpiin kuuluvan alkuperäissarjan ensimmäinen tuotantokausi on myyty jo yli 30 maahan, mm. Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Ranskaan ja Espanjaan. 

Sarjan ensimmäisellä kaudella 2018 tapahtumien keskiössä olivat rikostutkijat Sanna Tervo ja Lauri Räihä. Syksyllä 2020 katsottavaksi tulleella toisella kaudella palattiin ajassa taaksepäin vuoteen 1999, jolloin päähenkilönä oli Matti Ristisen esittämä Varjakan vanhempi konstaapeli Jussi Ritola. Toisen tuotantokauden jaksot nähtiin Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun lisäksi myös elokuvateattereissa.  

Kaikki synnit-sarjat uudet, kolmannen tuotantokauden jaksot saadaan Elisa Viihde Viaplay -palveluun loppuvuodesta 2022. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat katsottavissa palvelussa.

 

09.07.2021 10:07 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Elisa Viihde Viaplay

Seuraa meitä somessa