fbq
suoratoistoIvalo-sarja jatkuu: Mukana myös The Walking Dead -tähti
Ivalo-sarja jatkuu: Mukana myös The Walking Dead -tähti

Toisen tuotantokauden tapahtumat alkavat puoli vuotta edellisen kauden lopusta. Sarjan keskiössä on yhä ivalolaispoliisi Nina Kautsalo (Iina Kuustonen), joka on muuttanut Rovaniemelle ja aloittanut työt kaupungin poliisilaitoksella. Nina liittyy tuoreen murhatutkinnan yhteydessä vastaperustettuun suomalaisvenäläiseen poliisiryhmään, ja tapahtumiin kytkeytyy myös vanha, ratkaisematon murhatutkimus. Vyyhti pakottaa Ninan kohtaamaan oman perheensä vaietun salaisuuden.  

Kantavana teemana ovat vanhempien ja lasten väliset suhteet. Nina kipuilee sarjassa oman vanhemmuutensa kanssa. Hänessä on työnarkomaanin vikaa, ja siksi hän on usein enemmän poliisi kuin äiti. Lisäksi Nina joutuu kohtaamaan oman isänsä, joka hylkäsi perheen heti Ninan synnyttyä. 

Ivalon toisella kaudella nähdään ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutut suomalaisnäyttelijät Iina Kuustonen, Pihla ViitalaMikko LeppilampiKari KetonenInka KallénTaneli MäkeläSusanna Haavisto ja Venla Ronkainen sekä uusina mukaan tulleet Mikko NousiainenPertti Koivula ja Wenla Reimaluoto. Tällä kaudella Ivalossa on mukana kansainvälisiä näyttelijöitä niin Hollannista, Latviasta, Liettuasta, Virosta kuin Yhdysvalloistakin. Tunnetuimpana mukana on lukuisissa sarjoissa näytellyt yhdysvaltalainen John Finn (The Crown, The Walking Dead). 

– Rakastin tehdä Ivaloa! Tällä kaudella oli paljon toimintaa, taistelukohtauksia ja uusia haasteita, mistä nautin. Ivalossa on todella hyvä, yllättävä ja mielenkiintoinen käsikirjoitus, jota oli palkitsevaa näytellä. Ivalossa yhdistyy draama ja toiminta, Lapin luonto ja kolmen sukupolven naisista koostuva perhe. Harvoin saa yhtä monipuolista ja mielenkiintoista roolia näyteltäväksi, Iina Kuustonen kommentoi.

Nina Kautsalon ja saksalaisen virusasiantuntija Thomas Lorenzin (Maximilian Brückner) jahti tappavan viruksen pysäyttämiseksi sarjan ensimmäisellä kaudella keräsi paljon katsojia niin Elisa Viihde Viaplayssa kuin myöhemmin Ylellä. Sarja myös myytiin yli 20 maahan. Toisen tuotantokauden myynti on aloitettu, ja sarja tullaan näkemään ainakin Yhdysvalloissa Topic-suoratoistopalvelussa.  

Jaksot tulevat katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun 19. joulukuuta alkaen seuraavasti:

19.12. jaksot 1–2

26.12. jakso 3

2.1. jakso 4

9.1. jakso 5

16.1. jakso 6, kaikki jaksot katsottavissa 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
20.10.2021 14:37 | Kuvat: Elisa Viihde Viaplay

Seuraa meitä somessa