fbq
suoratoistoFitnesspäiväkirja: Miljoonien seuraama pakarakaunotar Erna Husko joutuu elämään pelossa – fanit ahdistelevat törkeästi
Fitnesspäiväkirja: Miljoonien seuraama pakarakaunotar Erna Husko joutuu elämään pelossa – fanit ahdistelevat törkeästi

Erna Huskolla on Snapchatissa ja TikTokissa yhteensä yli kolme miljoonaa seuraajaa. Hän on tunnettu erityisesti treenattuun takapuoleen erikoistuneista kuvista. Erna on aiemminkin kertonut, että yli-innokkaat fanit ovat vaikuttaneet hänen ja läheisensä arkeen. Somevaikuttaja avaa aihetta ollessaan ilta-ajelulla Helsingissä. Hän ihailee ensin kauniita maisemia, mutta huomaa yllättäen nuorisoporukan, joka lähestyy häntä.

Ei ole kivaa, jos autolla jahdataan.

- Tuolla on jotain ihme örveltelijöitä. Olen mielestäni aika rohkea siinä mielessä, että tulen yksin katselemaan auringonlaskua. Se ei välttämättä ole niin itsestäänselvä asia, hän pohdiskelee. 

Erna on tilanteessa silminnähden huolestunut. 

- Nyt tuolta tulee nuoria. Haluaisin laittaa tämän (kameran) kiinni. Minua pelottaa aina, jos näen jotain nuoria. En tiedä, se ahdistaa niin paljon. 

Fanit vainoavat

Hän kertoo viettävänsä hyvin harvoin aikaa yksin julkisella paikalla.

- Aina kun olen, niin tulee todella ahdistunut fiilis, koska olen kokenut tosi vaikeitakin hetkiä tämän julkisuuden kanssa, Erna sanoo.

Ernan mukaan fanien käytös on viime vuosina ollut jopa törkeää. Jotkut ovat ilmestyneet somevaikuttajan kotiovelle, ja häntä on myös seurattu usein.

- Ei ole kivaa, jos autolla jahdataan. Julkisuuden varjopuolet ovat niin paskaa. Niistä ei puhuta enkä tiedä, tapahtuuko se kenellekään muulle, Erna pohtii itkien. 

- Miksi pitää elää silleen pelossa, etten pysty kävelemään kaupungilla, joka on ihan normaali asia?

Lue myös: Fitnesspäiväkirjasta uusia jaksoja – mukana dopingkohussa ryvettynyt Lotta Harala ja peppukuningatar Erna Husko

Fitnesspäiväkirja 2022 discovery+-palvelussa kolme jaksoa viikossa tiistaisin.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
15.11.2021 15:50 | Teksti Monica Ollas I Kuvat Discovery Finland

Seuraa meitä somessa