fbq
suoratoisto90 päivää morsiamena: Kimberly, 50, ihastui nuoreen nigerialaisräppäriin somessa – saa mustasukkaisuuskohtauksen miehen työtapaamisessa
90 päivää morsiamena: Kimberly, 50, ihastui nuoreen nigerialaisräppäriin somessa – saa mustasukkaisuuskohtauksen miehen työtapaamisessa

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen -ohjelman uudella kaudella seurataan amerikkalaisia, jotka matkustavat ulkomaille kohdatakseen ihastuksensa ensimmäistä kertaa kasvokkain. 

50-vuotias Kimberly on rakastunut nigerialaiseen, rap-artistina ja laulajana tunnettuun Usmaniin, artistinimeltään Sojaboyhin, 32.

Pariskunta tutustui sosiaalisen median välityksellä, kun Usmanin musiikkia  fanittanut Kimberly laittoi idolilleen viestin. Kaksikko alkoi viestitellä tiiviisti, ja pian ystävyys muuttui syvemmäksi. 

Ohjelmassa pariskunta kohtaa viimein ensimmäistä kertaa kasvokkain, kun Kimberly lentää Tansaniaan, jossa Usman kuvaa uutta musiikkivideota. 

Lue myös: 90 päivää morsiamena -sarjan tähti tapaa uudella kaudella ensimmäistä kertaa pyörätuolissa olevan tyttöystävänsä – fanit hämmentyivät miehen käytöksestä

Ei hyvä imagolle

Osa sarjan amerikkalaisfaneista on ennättänyt kyseenalaistamaan jo Kimberlyn toimintaa. Hän antoi ihastukselleen ensitapaamisella Playstation 5 -pelikonsolin sekä kannettavan tietokoneen. Osa katsojista epäilee, yrittääkö hän ostaa rakkautta materialla.

 Ohjelmassa nähtiin, kuinka Usman otti uudet elektroniikat mukaansa ja jätti Kimberlyn yksin huoneeseen, jotta voisi itse pelata koko yön. Kimberly sen sijaan toteaa, että Usman etenee hitaammin askelin, eikä sen vuoksi viettänyt yötä hänen kanssaan.

Uusimmassa jaksossa nähdään kohtaus, jossa Usman pyytää Kimberlyn huoneeseensa ja pyytää tämän sulkemaan silmät. 

Kimberly innostuu yllätyksestä ja kysyy, onko mies kosimassa häntä. Usman ei lahjoittanut kuitenkaan hänelle sormusta, vaan tuliaiset Nigeriasta – kaula- ja rannekorun. 

Tansaniassa Usmanilla on mukanaan myös hänen musiikkitiiminsä musiikkivideokuvausten tiimoilta. Tiimin jäsen kertoo mielipiteensä kaksikon suhteesta kameroille.

– Uskon, että Usman välittää Kimberlystä, mutta ei tee hyvää hänen imagolleen, että hän pitää kädestä julkisilla paikoilla.  

Usman tunnetaan kotimaassaan räppärinä ja laulajana. 

Mustasukkaisuutta 

Usman on reissullaan tapaamassa ammattimielessä Rosarya, yhtä Itä-Afrikan suosituimmista naisräppäreistä. Kimberly ei pidä ajatuksesta. Hän epäilee kyseessä olevan treffit. Tiimi kuitenkin vakuuttaa ettei näin ole. 

Kimberly purkaa tunteitaan kameroille. 

– Mitä helvettiä on meneillään? Sinä kutsuit minut tänne, joten miksi menemme tapaamaan jotain toista muijaa? En ymmärrä. Yksi osa minusta miettii, että yrittääkö hänen tiiminsä puskea minut pois? Ehkä he yrittävät näyttää, että tässä on nainen, jota Usmanin tulisi deittailla. Jos näen heidän välillään flirttiä, nousen ylös ja lähden kävelemään, Kimberly uhkailee. 

Kimberly haluaa tukea Usmania urallaan, mutta toivoisi kahdenkeskistä aikaa. Nainen ei ole ennättänyt edes tulemaan ravintolaan, kun Kimberly kimpaantuu. 

– Ehkä minun olisi ollut parempi jäädä hotelliin. 

– Ei, jos olisit jäänyt, olisit suuttunut, miksi et pääse mukaan. 

Usman ei puhu Kimberlylle sanaakaan. 

– Kimberlyn mukaan ottaminen oli virhe, sillä hän on nyt jo raivona. Olen huolissani, Usman selventää tunteitaan kameroille. 

Rosary tulee paikalle. Kimberly istuu hiljaa artistien keskustellessa keskenään. Usman äityy kehumaan naisen aksenttia ja tapaa ääntää. 

– Sinun kielesi on niin suloinen, mies vitsailee. 

Kimberly ei ole sanonut sanaakaan. 

– Tiedän, että tämä on bisnestapaaminen, mutta hemmetti tunnen olevani kolmas pyörä. Hän on kaunis ja nuori, minä istun taas seurueessa, että olenko se tämän porukan isoäiti. Mitä hemmettiä on meneillään, nainen purkaa jälleen tuntojaan kameroille. 

90 päivää morsiamena -ensitapaaminen katsottavissa discovery+ -palvelussa. Uusi jakso ilmestyy perjantaisin. 

14.01.2022 08:35 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Discovery+

Seuraa meitä somessa