fbq
Christoffer Strandberg Show

Shirly Karvinen avautuu tv:ssä hämmentävästä gynekologikäynnistään: "Se on aika helkkarin pelottavaa"

Nelosen Christoffer Strandberg Show'n yleisöksi 29. maaliskuuta on saapunut hoitoalan työntekijöitä.

Jaksossa Christoffer Strandbergin vieraat Shirly Karvinen, Mikko ”Tökä” Töyssy, sekä Benjamin Peltonen innostuvat jakamaan omia henkilökohtaisimpia kokemuksiaan ja muistojaan lääkärikäynneiltään.

– Meillä kaikillahan on kohtaamisia hoitohenkilökunnan kanssa. Ja yleensä ne ei ole niitä meidän ylevämpiä hetkiä, Christoffer aloittaa keskustelun.

Shirly innostuu jakamaan oman kokemuksensa gynekologikäynniltään. 

– Meidän naisihmisten täytyy välillä käydä otattamassa papatestejä. Se on aika helkkarin pelottavaa. Ja sitten kerran kun mä menin sinne, lääkäri kysyi ovella, että: ”Eihän sua haittaa, että meillä on täällä harjoittelijoita ja opiskelijoita mukana?” Ei tietenkään haittaa! Shirly kertoo vastanneensa.

Tökä ihmettelee, miksi Shirly sanoi lääkärille, ettei opiskelijoiden läsnäolo haittaa. Shirly oli kuitenkin ajatellut vaikuttavansa ylimieliseltä, jos hän olisi kieltänyt opiskelijoita katsomasta alakertaansa.

– Ajattelin mielessäni, etten ole niin tärkeä, etten voisi antaa osuuttani näiden opiskelijoiden eteen, Shirly kertoo. 

Oman tv-show’n saanut Christoffer Strandberg on uransa huipulla – haluaa seuraavaksi näytellä ruumista

Christoffer Strandberg Show

Shirly mietti gynekologin telineessä pötkötellessään, ettei koskaan aio kertoa kokemuksesta kenellekään. Tilannetta pahensi entisestään se, että viiden opiskelijan ja lääkärin lisäksi huoneessa oli kolme erillistä näyttöä.

– Mä en ole koskaan ajatellut, että mä näkisin mun sisuskalut niin läheltä, niin selkeästi ja samanaikaisesti kuin moni muu, Shirly avautuu.

Myös Mikko ”Tökä” Töyssy muistelee nuoruusvuosiltaan visiittiä sukupuolitautiklinikalle. 

– Se ei ole kauhean itsetuntoa kohottava hetki, Tökä avautuu.

Mieshoitaja kutsui Tökän sisään huoneeseen. Hän kertoi vaivastaan ja riisui housunsa. Huoneen nurkassa istui harjoittelijanainen. 

– Samalla kun vedän housut alas, lääkäri kutsuu naisen katsomaan: ”Tässä on nyt hyvä esimerkki”, Tökä kertoo, ja hoitajayleisö remahtaa nauramaan.

Christoffer Strandberg Show keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa. 

Seuraa meitä somessa