fbq

Seksityötä tehnyt Iida nähdään Naked Attractionissa: ”Alasti oleminen tuntui paljon henkilökohtaisemmalta kuin työssä”

25-vuotias Iida tunsi olonsa turvalliseksi Naked Attraction -kuvauksissa.

Marja Kihlströmin juontamasta Naked Attraction Suomi -sarjasta alkaa kolmas tuotantokausi 31. lokakuuta. Yksi uuden kauden osallistujista on Iida, 25, joka toimi vielä kuvausten aikaan seksityöntekijänä.

Alastomuus oli osa Iidan työtä, mutta Naked Attractionin Suomen kuvauksissa riisuutuminen ei ollutkaan ihan helppo tehtävä.

– Kuvauksissa alasti oleminen tuntui paljon henkilökohtaisemmalta kuin työssä. Rahaa vastaan riisuutuminen on yksinkertaisesti erilaista. Jos joku siinä tilanteessa sanoo vaikkapa, että ”olet lihava”, niin ohitan sen vain siten, että ”voi voi, mene sitten pois täältä”, Iida havainnollistaa.

– Jos kuvauksissa joku olisi sanonut samalla tavalla, niin se olisi tuntunut todella loukkaavalta. Mutta onneksi mitään sellaista ei ollut, vaan se oli todella turvallinen kokemus, Iida kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Naked Attraction Suomi tulee taas - mukana leskirouva, lastenhoitaja ja seksityön ammattilainen

Iida ei kokenut kuvauksissa alasti olemista seksuaaliseksi.

– Tilanne voi olla seksuaalinen, oli sinulla vaatteet päällä tai ei. Mutta täytyy myöntää, että kun kaikki katsojat näkevät sinut alasti, niin kyllähän se vähän mietityttää. Olen silti tyytyväinen näin jälkikäteen jaksoa katsoessani, että kaikki meni oikein hyvin. Hyvältä näyttää, Iida iloitsee.

Haastatteluhetkellä Iida ei enää tee seksityötä, vaan opiskelee sosiaalialaa.

– Olen nyt koulussa toista vuotta. Olen aina ollut toiminnan nainen ja opiskelen kesäisinkin. Saattaa olla, että valmistun jo aika piankin, Iida kertoo.

Naked Attraction Suomen kolmas kausi alkaa TV5:llä tiistaina 31.10. kello 21.00.

Seuraa meitä somessa