fbq
Remppa vai muutto

Remppa vai muutto: Pienten lasten vanhemmat toivovat omaa rauhaa – Marko Paananen poistaa heidän makuuhuoneestaan oven

Kiinteistövälittäjä Anne Ramsayn ja sisustussuunnittelija Marko Paanasen tähdittämän Remppa vai muutto Suomi -ohjelman kakkoskaudesta ilmestyi viimeinen jakso Nelosella torstaina 10.11. 

Jaksossa kaksikon on kutsunut hätiin Helsingin Pakilassa asuvat Anette ja Joni sekä heidän kaksi- ja nelivuotiaat lapsensa. Perhe on remontoinut 80-neliöisen alakerran viimeisen päälle, mutta yläkerta kaipaa Marko Paanasen apua. 50-neliöinen ullakkotila on osaksi lämmin, osaksi kylmää tilaa. Vuosien saatossa siitä on tullut tavaroiden hautausmaa, eikä sillä ole elämisen kannalta muuta virkaa. 

Anette liputtaa muuton puolesta, Joni sen sijaan haluaisi jäädä vanhaan kotiin.

Remonttibudjettina Jonilla ja Anettella on 45 000 euroa. Rahalla Markon pitäisi loihtia vanhemmille makuuhuone, työpiste, lisää säilytystilaa, vierashuone, kuntoilupiste, ullakko asuinkäyttöön ja loivemmat portaat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Remppa vai muutto: Marko Paananen keksii erikoisen ratkaisun takalle – asukas purskahtaa nauruun: ”Mä olen sanonut, että ei”

T
Marko Paananen unohti yhden seikan remonttia toteuttaessaan. 

Jo ennen remontin alkamista Marko on vaikean pulman edessä, nimittäin hän ei voi toteuttaa kaikkea tätä kyseisellä rahasummalla. Pariskunnalta pitää irrota lisää rahaa joko 15 000 euroa tai sitten he joutuvat luopumaan loivemmista portaista tai kokonaan lämpimästä yläkerrasta. 

– Onko tämä se hetki, kun hyppään sun kimppuun? Anette vitsailee Markolle kuultuaan asiasta. 

Pariskunta päätyy säilyttämään jyrkät portaat ennallaan. Marko ei suosittele myöskään ylimääräisen vierashuoneen laittamista ullakkoon. 

Marko Paananen ei kuuntele remonttitoiveita Remppa vai muutto -ohjelmassa – pariskunta ällistyy nähdessään lopputuloksen

Remontti on viimein valmis, ja perhe pääsee näkemään Markon tekemän muodonmuutoksen. Yläkertaan on lisätty paljon säilytystilaa sekä vanhempien makuuhuone, jossa on työpiste. Kaikki on yhtä suurta tilaa. Anette ja Joni ovat haltioituneita nähdessään muutoksen. Portaat ovat jäänet edelleen jyrkiksi, mutta ne on maalattu ja niistä on tehty merimiesportaat. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yksi toive on jäänyt silti Markolta huomiotta. Anette ja Joni toivoivat, että talossa olisi myös omaa rauhaa vanhemmille. Marko on ottanut vanhempien ullakkokammariin vievien portaiden edestä oven pois. 

– En ole ihan varma, kun tuossa ei ole mitään ovea, minkä saisi kiinni, joten tänne on täysi pääsy, joten toteutuuko se oma rauha sitten. Luulen, että lapsetkin viihtyvät aika hyvin täällä yläkerrassa, Anette toteaa. 

Remppa vai muutto Nelosella torstaisin kello 20 alkaen. 


 

Seuraa meitä somessa