fbq
Remppa vai muutto

Remppa vai muutto -parilla epärealistiset toiveet: paljon tilaa ja huippusijainti Helsingistä kohtuuhinnalla

Torstaina 13.10. Remppa vai muutto -jaksossa sisustussuunnittelija Marko Paananen ja kiinteistövälittäjä Anne Ramsay on kutsuttu Puistolaan, jossa asuu liikuntaa ja ruoanlaittoa rakastava pariskunta Maarit ja Janne.

Perheen lapset ovat lentäneet jo pesästä ja asuttavanaan heillä on 128 neliötä. Maarit haaveilee Helsingin keskustan tuntumassa asumisesta. Sen sijaan Janne on remontin kannalla. 

Pariskunnalla on kuitenkin muuton tiimoilta hieman epärealistiset haaveet, sillä toiveena olisi muuttaa lähelle Helsingin keskustaa meren rantaan, kahden huoneen asuntoon, jossa olisi suuri avokeittiö, vaatehuone, autopaikka, säilytystilaa harrastusvälineille ja ulkoilumaastot tulisi olla lähellä.

Karvas pettymys Remppa vai muutto -ohjelmassa – Marko Paanasen remontista tuli takkiin yli 40 000 euroa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maarit haaveilee muun muassa Kruunuhaan ja Kruunuvuoren alueesta. Hintabudjetikseen pariskunta antaa 550 000 euroa. Helsingin keskustassa neliöhinnat hipovat pilviä, joten puoli miljoonaakaan ei välttämättä auta saavuttamaan parin toiveita. 

– Voi tehdä tiukkaa, Anne Ramsay kauhistelee parin toiveita kameroille. 

Annella on budjetin lisäksi haasteensa, sillä hän ei lähde näyttämään pariskunnalle ainoastaan asuntoa, vaan kokonaan uutta elämäntyyliä. 

– Mun pitää saada heidät ymmärtämään, että neliöitä pitää karsia, auto pitää karsia. Janne ei ole selvästikään tähän muutokseen vielä valmis. 

Anne vie ensimmäisenä pariskunnan katsomaan Hernesaaressa sijaitsevaa 62 neliön kaksiota. Janne ei ole laisinkaan vakuuttunut, vaan kyseenalaistaa Annelle sitä, miten he saisivat mahdutettua asuntoon kaikki tavaransa vanhasta kodistaan. Janne on toivonut myös, että taloyhtiössä olisi sauna. Tässä asunnossa sitä ei kuitenkaan ole. Hintapyyntö asunnolle on 578 000 euroa. 

–Vähän nafti meille. Voi tulla pieni ahtaanpaikan kammo, Janne kauhistelee. 

Seuraavaksi Anne vie pariskunnan katsomaan Munkkiniemeen 66 neliön kolmiota, jossa on myös tilava vaatekaappi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kolmikko on ennättänyt vasta eteiseen, kun Janne löytää asunnosta jo huomautettavaa. Munkkiniemestä kestäisi kulkea liian pitkään miehen työpaikalle Kalasatamaan. 

– En saanut edes ulko-ovea kiinni, kun hän vyörytti kaikki negatiiviset palautteet, mitä hän oli kerennyt etukäteen opiskella, Anne toteaa. 

Janne alkaa kuitenkin pikkuhiljaa lämmetä asunnolle, jonka hintapyyntö on 535 000 euroa. 

Kolmantena Anne vie parin katsomaan Kruunuhaassa sijaitsevaa 73 neliön kotia, jossa on peräti kolme makuuhuonetta. Asunto on selvästi myös Jannen mieleen sijainnin ja merenrantanäköalan kannalta. Keittiö kaipaa kuitenkin remonttia. Hintapyyntö kuitenkin ylittää heidän budjetin, asunnosta pyydetään 598 000 euroa. 

– Ja siihen remppa päälle 50 000 euroa. Anne, valtionvaranministeri sanoo, ettei tästä tule mitään, Janne vitsailee. 

Remppa ja muutto torstaisin Ruudussa ja kello 20.00 Nelosella. 

(Jutusta vaihdettu väärä pääkuva oikeaan 17.10. klo 7.30.)

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa