fbq
Remppa

Remppa vai muutto: Marko Paanasen erikoinen remonttiratkaisu harmittaa asukkaita: ”Vähän kaihertaa”

Sisustussuunnittelija Marko Paananen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay matkaavat Remppa vai muutto -ohjelman kahdeksannessa jaksossa 27.10. Tampereen Kalevaan, jossa asuu maajoukkuesuunnistajapari Lotta ja Severi. Pari odottaa esikoislastaan. 

Pariskunnalla on suuri tarve kodinhoitotiloille, sillä tällä hetkellä vaatteet ja kengät kuivuvat pyykkitelineissä olohuoneessa.

Remonttibudjetikseen Severi ja Lotta antavat 30 000 euroa, jonka he ovat säästäneet. Tulevat vanhemmat haaveilevat muun muassa nykyistä laajemmasta kylpyhuoneesta ja toimivasta pyykkihuollosta. 

Marko ehdottaa, että keittiössä oleva pyykkikone siirtyy eteiseen ja puhtaille vaatteille järjestetään säilytystilaa vaatekomeron läheisyydestä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lotta ei ole täysin vakuuttunut Markon ratkaisusta. 

– En näe ihan vielä sitä, miten tämä toimisi. Miten ne pyykit sitten kuivataan, jos se pesukone on siellä pienessä komerossa, niin ne ei kyllä sinne kuivumaan mahdu ja onko sitten tilaa riittävästi kaikelle?

Marko Paananen ei kuuntele remonttitoiveita Remppa vai muutto -ohjelmassa – pariskunta ällistyy nähdessään lopputuloksen

t
Lotta ja Severi kaipaavat kiperästi lisää säilytystilaa ja toimivaa pyykkihuoltoa kolmioonsa. 

Marko on aloittanut remontin ja näyttää pariskunnalle, miten hän on suunnitellut huonekalusijoittelun olohuoneeseen. Erikoinen ratkaisu hämmästyttää Lottaa. 

Pitkään olohuoneeseen on mahdutettava pöytäryhmä, sohva ja televisio, sekä sen taakse säilytysjärjestelmä. Televisiotaso jakaa säilytystilan ja olohuoneen. 

– Tähän jää kodinhoidollisia asioita. Se voi olla tavallaan se sotkuinen kodinhoitohuone, missä voi pitää kuivaustelinettä, Marko osoittaa kaappiriviä piirustuksessaan. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lotta on skeptinen suunnitelman suhteen.

– Telkkari on kuitenkin aika matala, niin onko ne sitten kuitenkin siellä levällään ne asiat?

g
Marko Paananen on tehnyt rakaisun pyykkihuoltoon olohuoneeseen. 

Remontti on saatu viimein päätökseen. Lotta ja Severi tulevat katsomaan, mitä sisustussuunnittelija on saanut 30 000 eurolla aikaan. 

Markoa jännittää, mitä mieltä pariskunta on siitä, kun lisääntynyt kaappitila vie neliöitä. 

– Kun kaappitilaa on lisätty niin voimakkaasti, haluan nähdä, miten he reagoivat siihen iloon siitä, että sitä on paljon, ja myöskin vähän pelkään sitä, miten se vähän tiettyjä huoneita ja eteistä pienentää. Kokevatko he sen jotenkin ahdistavana. 

Lotta ja Severi pääsevät kurkistamaan viimein Markon tekemää muutosta ja olohuoneen niin sanottua kodinhoitohuonetta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

–  Tuossa on sitten ne paljon puhutut lisäkomerot sitten. Ei huomaa, että tästä olisi tilaa hävinnyt. 

Televisioon on lisätty lasikuori, jonka myötä television takaosa ei näy ja televisiotaso on viimeistelty jokaiselta sivulta. 

–  Ei tarvitse tuijotella sitä tv-selkämystäkään, niin tuo on ihan hyvä ajatus Markolta, Lotta myhäilee. 

T
Asuntoon on saatu rutkasti lisää säilytystilaa. 

Lottaa jää harmittamaan, että muiden muutostöiden vuoksi keittiötä ei ole muutettu, lukuunottamatta lisäkaapistoa, joka on asetettu pesukoneen tilalle. 

–  Vähän kaihertaa tämä keittiöasia, se on vieläkin ikävä, mutta katsotaan, pääsenkö siitä yli. 

Remppa vai muutto torstaisin Ruudussa ja klo 20.00 Nelosella. 

Seuraa meitä somessa