fbq
remppa_vai_muutto_suomi_kausi_1_jakso_8_perhekuva_irena_auri_kirsi_vesa_kuvaaja_tuomas_klemola_a39abcde54.jpg

Remppa vai muutto -Marko Paananen paljastaa todelliset ajatuksensa asiakkaan toiveista: "Epärealistista”

Urheilullinen perhe piti kotinsa sijainnista, mutta erityisesti perheen äitiä Kirsiä harmittivat asunnon kuluneet pinnat. Hän luettelikin Marko Paanaselle listan remonttitoivomuksista, jotka sisälsivät muun muassa pohjaratkaisun avartamisen sekä kylpyhuoneremontin.

Marko kertoi kameroille, että remonttitoiveet olivat hänen mielestään hieman epärealistisia.

- Toivelista ei ole epärealistinen suhteutettuna neliöihin, mutta se on epärealistinen suhteutettuna euroihin, Marko lausui.

Perheenäiti olikin vahvasti muuton kannalla.

- Saa kyllä todella taikoja tehdä, että tämän saa niin toimivaksi, että me tänne jäädään. Kyllä me olemme muuttamassa, Kirsi sanoi itsevarmasti kameralle.

Uuden asunnon etsimisestä vastaavalla Anne Ramsayllakaan ei ollut käytössä valtaisaa budjettia. Perhe antoi Annelle 300 000 euron budjetin asunnon hankkimiseen. 

Remontti ei osoittautunut helpoksi, mutta myös Anne joutui venyttämään pariskunnan antamaa uuden asunnon budjettia.

Pikkuhiljaa jakson edetessä myös Vesa alkoi lämpenemään muuttamiselle. Erityisesti mies innostui Annen esittelemästä Vantaalla sijainneesta omakotitalosta.

Remontoitu koti osoittautui kuitenkin positiiviseksi yllätykseksi. Marko oli onnistunut 75 000 euron budjetilla hankkimaan lisää kaappitilaa asuntoon, uudistamaan keittiön sekä avartamaan tämän pohjaratkaisua.

- Nyt toin teidän eteen todella hyvännäköisen viisikymppisen, eikä se asuntokaan ole huono, Marko, 51, vitsaili viitaten itseensä.

Pariskunta joutuikin puntaroimaan päätöstään tarkasti. Marko ei onnistunut sisällyttämään kylpyhuoneremonttia budjettiin, mutta kaikkeen muuhun Kirsi ja Vesa tuntuivat olevan enemmän kuin tyytyväisiä. 

Lopulta Vesa ja Kirsi päätyivätkin jäämään kotiinsa. Hankalista lähtökohdista kisan voittoon yltänyt Marko tuuletti villisti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Remppa vai muutto Suomi Nelosella torstaisin klo 20.00.

Seuraa meitä somessa